Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Seeland Camouflage

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Seeland Hawker Scent Control Faceover Camouflage Elefanthue

Seeland Hawker Scent Control Faceover Camouflage Elefanthue

Seeland Hawker Scent Control Faceover Camouflage.Alsidig elefanthue som kan bruges som balaclava, halsedisse eller hue.Lavet i strækbart materiale, som er blevet behandlet, så det modvirker luft og hæmmer bakterierne. Endvidere er der foran munden åndehuller, så den er behagelig at have på.Hawker Scent Control er fremstillet i 94% polyester og 6% elastan. Fås Prym1 camouflage og størrelsen One Size.

199 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Feral Camouflage Jagtbukser

Seeland Feral Camouflage Jagtbukser

Seeland Feral Camouflage Bukser.Ny Seeland camouflage jagtbukser i GP camouflage,som er udvilet specielt til jagt forår og sommer,hvor det er meget vigtig at falde i medomgivelserne, så du ikke ses af vildtet.Fremstillet i kraftig kanvas som er lydlås, åndbarog meget slidstærk.Seeland Feral bukserne er med formskårne knæ ogstore praktisk lårlommer.Seeland Feral jagtbukserne fås i størrelsen 50 -54.

699 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Hawker Scent Control Camouflage Jagthandske

Seeland Hawker Scent Control Camouflage Jagthandske

Seeland Hawker Scent Control Jagthandske PRYM1 Camouflage.Tætsiddende jagthandske i strækbart materiale, som er behandlet, så lugt modvirkes og bakterievæksten hæmmes.Handskens håndflade er med antislip, så du får et rigtig godt greb og handskens ekstra længde, gør det muligt at trække den udover en trøje eller lignende.Seeland Hawker jagthandsken er fremstillet i 94% polyester og 6% elastan.Fås i camouflage farven Prym1 og størrelsen Medium - XL.

199 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Riffelfoderal M/skum i kanvas, camouflage

Seeland Riffelfoderal M/skum i kanvas, camouflage

Riffelfoderal i camoufleret kanvas forsynet med kraftig skumfor, låsbar lynlås og skulderrem. • længde: 125 cm.

449 kr.

Fri fragt

Knappesoutdoor

Seeland Hawker Shell bukser camouflage

Seeland Hawker Shell bukser camouflage

Hawker Shell bukserne er ligesom Hawker Shell jakken meget lette og lydsvage, og de er det oplagte valg på de jagter, hvor du gerne vil helt tæt på vildtet. Bukserne sidder tæt til din krop, så de naturligt følger din krops mindste bevægelser. Ligesom jakken har de en vaflet overflade på indersiden, der hjælper med at skabe god luftcirkulation, når du pürscher dig frem. Bliver det for varmt, kan du lyne op på siden af lårene og lufte ud. Den indbyggede vind- og vandtætte membran sørger samtidig for at holde dig tør, hvis det regner, eller du går igennem vådt terræn. I kombination med Hawker Shell jakken har du et fantastisk skalsæt, som du kan bruge til alle de former for aktiv jagt, hvor du gerne vil bevæge dig lydløst og komme så tæt på vildtet som muligt. Fremstillet af superfleksibelt 3-lagsmateriale, der giver fremragende bevægelsesfrihed Optimeret åndbarhed, til aktiv jagt Regulerer kropstemperaturen med struktureret gitterbagside Formskårne linjer, giver atletisk bevægelsesfrihed

1.299 kr.
1.348 kr.inkl. fragt
Westgun.dk
Seeland Hawker Shell jakke camouflage

Seeland Hawker Shell jakke camouflage

Seeland Hawker Shell jakken er udført i et superfleksibelt trelagsmateriale kombineret med den nye, strækbare, vind- og vandtætte SEETEX®-membran. Det aktive snit gør, at jakken følger kroppens bevægelser. Hawker er først og fremmest let og lydsvag for at imødekomme kravene til pürsch og give mulighed for at tilpasse isolering ved lag-på-lag-princippet. Jakken har særdeles god åndbarhed. Indersiden af jakken har en vaflet tekstur, som tillader luftcirkulation. Sammen med membranens og yderstoffets åndbarhed bevirker luftcirkulationen, at fugt og luft bliver fordelt på større områder og dermed fordamper hurtigere. Fremstillet af superfleksibelt 3-lagsmateriale, der giver fremragende bevægelsesfrihed Optimeret åndbarhed, til aktiv jagt Regulerer kropstemperaturen med struktureret gitterbagside Formskårne linjer, giver atletisk bevægelsesfrihed Radiolomme

1.699 kr.
1.748 kr.inkl. fragt
Westgun.dk
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt