Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Seeland Jagtjakke

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Seeland Glyn Lady Jagtjakke

Seeland Glyn Lady Jagtjakke

Ekstremt varmt figursyet jagtsæt, der er skabt til anstandsjagt og aktiv jagt i bidende kulde.Sættet introducerer en ny generation af optimeret Thinsulate-vattering, mens vand- og vindtætte SEETEX-membran holder dig tør fra inderst til yderst. Glyn lady er udført i et blødt, børstet yder materiale.Store patronlommerFleeceforede stiklommerAftagelig hætte med kunstpelsJusterbar talje2-vejs lynlås

1.699 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Key-Point Herre Jagtjakke

Seeland Key-Point Herre Jagtjakke

Seeland Key-Point jakke i lydsvagt design.Key-Point jakken er designet med fokus på detaljerne, hvor du får en let, slidstærk, vind -og vandtæt jakke med mange praktiske lommer.Jakken er forsynet med 2 store patronlommer, håndvarmerlommer, inderlomme og lynlåslommer på bryst og talje.2-vejs YKK kvalitets lynlås foran og justerbar talje.Key-Point jakken er med Seetex membran, som giver en rigtig god allround jakke til alt slags vejr.Fås i størrelsen 46 - 62 og farven Pine Green.

1.199 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Kraft Force Jagtjakke Seetex Membran

Seeland Kraft Force Jagtjakke Seetex Membran

Seeland Kraft Force Jakke.Utrolig slidstærk jakke, som klarer selv det hårdest terræn og udmærker sig med sin robusthed og holdbarhed.Kraft Force er fremstillet i stærkt rib stop materiale og med Seelands Seetex menbran, som sikrer en vind -og vandtæt jakke.Jakken er forsynet med aftagelig hætte, store praktisk frontlommer og brystlomme med lynlås.Justerbar ved ærmerne og taljen, så du får den bedst mulige pasform.Seeland Kraft Force fås i farven Shaded Olive og størrelsen 48 - 58.

1.899 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Thurin Jagtjakke (Vandtæt)

Seeland Thurin Jagtjakke (Vandtæt)

Data feed description.

1.999 kr.

Fri fragt

B-wild
Seeland Hawker Shell Camouflahe Jagtjakke

Seeland Hawker Shell Camouflahe Jagtjakke

Seeland Hawker Shell Prym1 Camouflage Jakke.Utrolig let og lydsvag jagtjakke fra Seeland med vind -og vandtæt membran med tætsiddende pasform.Indersiden af jakken er vaflet, hvilket giver en god luftcirkulation og åndbarhed, så fugten effektivt ledes væk fra kroppen. Er der meget varmt er der monteret lynlås under armene, så du kan åbne op og få ekstra udluftning.Jakken er forsynet med radiolommer på begge bryst og jakkens snit giver optimal komfort og mobilitet.Seeland Hawker Shell er fremstillet i 94% polyester og 6% spandex med bagstykke i 3-lags Cube fleece, samt Seetex 3-lags membran.Fås i farven Prym1 Camo og størrelsen 50 - 56.

1.699 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Arctic Jagtjakke Vendbar

Seeland Arctic Jagtjakke Vendbar

Seeland Arctic jakken er til den kolde tid på året, hvor vejret kan være meget ustadigt.Arctic jakken er en skaljakke med aftagelig og vendbar inderjakke.Skaljakken er udført i slidstærk og lydløst materiale og forsynet med SEETEX-membran, som er vind -og vandtæt.inderjakken er foret med syntetisk fyld, som giver en rigtig god isolering ved at det tynde dunfibre, danner små luftlommer, som hurtigt bliver opvarmet af kroppen.Seeland Arctic jakken er det oplagte valg til jagt, når vejret bliver koldt og gør det nemt at tilpasse jakken efter vejret på jagtdagen.Fås i størrelsen 48 - 60.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland North Herre Jagtjakke

Seeland North Herre Jagtjakke

Seeland North Jakke.Alsidig jagtjakke fra Seeland, som har en indvendig fleecejakke, som kan lynes ud af jakken. Velegnet til jagten hele året rundt, fra den lune dag til de kolde vinterdage.Fremstillet i lydsvagt og blødt materiale, som giver en god komfort og pasform. Endvidere er jakken Seetex membran, som er vind -og vandtæt.Store rummelige patronlommer med drænhuller og quickload funktion og praktisk radiolomme.En jagtjakke du kan bruge hele året rundt, fremstillet i 100% polyester og leveres i farven Pine Green og størrelsen 48 - 60.

2.399 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Seeland Hawker Shell Jagtjakke

Seeland Hawker Shell Jagtjakke

Seeland Hawker er en ny shell jakke i meget fleksibelt materiale i tre lag.Seeland hawker er med SEETEX membran, som giver en vind -og vandtæt jakke.membran er strækbar, hvilet giver en rigtig god pasform, da jakken følger kroppens bevægelser og indersiden har en vaflet struktur, hvilket giver en god luftcirkulation, hvorved fugt og luften fordeles over et større område og der opnås en rigtig god åndbarhed.Seeland Hawker er meget let og ikke mindst lydsvag, hvilket gør den velegnet til pürsch jagt m.m.Seeland Hawker har to brystlommer og to sidelommer med lynlåse..Seeland Hawker Shell jakken fås i farven Pine Green og størrelsen 48 - 58.

1.499 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

North Jakke

North Jakke

North-jakken er en af vores mest alsidige jagtjakker. Med sin indre fleecejakke, der kan lynes ud af jakken, kan North-jakken nemlig både bruges på de lune efterårsdage og på de kolde jagtdage om vinteren. Og så egner den sig lige godt til riffeljagt og haglgeværsjagt. Jakken er lavet i et lydsvagt og meget blødt materiale og er med sin indbyggede vind- og vandtætte membran en stilren skaljakke, som sikrer dig mod regn og blæst. Med til North-jakken hører der en tyk fleecejakke, som du kan lyne inden i jakken eller tage ud, alt efter vejret og dit aktivitetsniveau. Både North-jakken og fleecejakken har forstærkninger på skuldrene, og yderjakken har store, rummelige patronlommer med drænhuller og QuickLoad-funktion. North-jakken er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en jagtjakke, som du vil kunne bruge på alle efterårets og vinterens jagter, og som du både kan bruge på aktive jagter og på de mere stillesiddende jagter i koldt vejr. Alsidig jakke med flere funktioner og inderjakke som kan lynes på/af Optimeret Seetex-mebran Lydsvag overflade Indvendig termojakke som kan bruges alene Radiolomme Overordnet materiale: 100% polyester, jersey, børstetLining: 100% polyester, pongeeTechnologies: SEETEX® 2-lags

2.399 kr.

Fri fragt

Jagt og Fiskeri Skive
North Lady Jakke

North Lady Jakke

North Lady-jakken er en klassisk og stilren jagtjakke, der både kan bruges på de lune efterårsdage og på de lidt koldere jagtdage om vinteren, hvad enten du skal på riffeljagt eller haglgeværsjagt. Jakken er lavet i et lydsvagt og meget blødt materiale med ThinsulateTM-foring og pelskant på hætten. Den har vind- og vandtæt membran, forstærkninger på skuldrene og store, rummelige patronlommer med drænhuller og QuickLoad-funktion. Derudover er jakken taljeret, og den har skydelægge i ryggen, så du har fri bevægelighed, når du skal svinge igennem med geværet. North Lady-jakken er det oplagte valg, hvis du gerne vil have en stilren og alsidig jagtjakke, som du både vil kunne bruge på efterårets og vinterens haglgeværsjagter og riffeljagter.

1.999 kr.

Fri fragt

Jagt og Fiskeri Skive
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt