Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Grill tilbehør

(11146)

Vi danskere elsker bare at grille. Der er jo også bare noget lækkert ved at tilberede sin mad over åben ild. Når du har anskaffet den grill, du ønsker, så kommer spørgsmålet om grilltilbehør. Når vi taler om grilltilbehør, er der nærmest uanede muligheder, uanset om det er af praktiske årsager, eller om du er grillentusiast, der bare må have det nyeste tilbehør til grillen. Grillbetræk, grillkul, optændingsblokke, gas, grillholdere, grillhandsker, rengøringsmidler og grillredskaber hører til det praktiske grilltilbehør. Mens lækkert grilltilbehør som rotisseri, ribolator, grilltermometer, bagesten, pizzasten, grillwok og quickbooster især tiltaler dem af os, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af at tilberede vores grillmad. I PriceRunners sektion for grilltilbehør åbner der sig en hel verden for grillelskerne!

...

Masser af accessories til grillen

Hvis du er typen, der kan lide at kræse om de fritidssysler, du kaster dig ud i og har anskaffet dig en havegrill, vil du nok hurtigt have opdaget mulighederne for tilføjelser og forbedringer, når aftensmåltidet tilberedes med knitren, syden og sommersol.

Kunne alle grillredskaberne ikke opbevares på en praktisk måde? Findes der en anordning, der kan rotere stegen, når jeg glemmer at vende den, fordi ungerne laver ballade? Og kan man egentlig lave pizzaer på min Weber-grill?

Det vil du ikke være den eneste, der har tænkt på, og markedet for grilltilbehør er stort med alt fra basisudstyr til avancerede gourmetværktøjer. Her på Pricerunner kan du sidestille kandidaterne til din investering i den ekstra luksus eller den lettere vej til sommerens baghavegastronomi.

Weber dominerer markedet

Har man anskaffet sig et Apple-produkt, skal man belave sig på, at tilbehøret hertil ikke kommer uden det ikoniske æble, men samtidig heller ikke uden brandets velkendte kvalitet. Således forholder det sig også med Weber, der for længst har sat sig sikkert på grillverdenen og derfor også en stor del af tilbehøret hertil.

En del af produkterne, du finder her på siden, vil være fremstillet til én bestemt type grill – f.eks. pizzaovnen til Webers kuglegrill, grillristen til deres Q300-serie eller betrækket til Dancooks kuglegrill. Sæt dig derfor godt ind i din grill, før du begynder at lede efter tilbehør til den.

Stor prisvariation

Den store variation, der er mellem priserne på det forskellige grilltilbehør, du kan finde her på PriceRunner, gør det særligt vigtigt at sammenligne cost og benefit. Har du bare brug for et simpelt stegetermometer til 100 kr., eller er du frisk på at betale 900 kr. for en trådløs science fiction-sag, der, gennem din iPhone, fortæller dig, hvornår stegen er færdig, mens du sludrer med kollegerne?

Ud over forskellen i priserne på produkter med samme funktion, kan det være en idé at overveje, hvilken funktion du har mest brug for til de penge, du er villig til at investere. Før du køber pizzaovnen, må du høre ungerne, om de egentlig er mere til æbleskiver. Mulighederne er mange!

Filter

Vis