Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Barbermaskiner

(260)

Det siges, at en gennemsnitlig mand bruger i alt 35 dage af sit liv på at barbere sig. Mange mænd foretrækker en barbermaskine frem for en skraber, da det på mange måder er lettere. Hvis du savner duften fra barberskummet, kan du jo købe en barbermaskine, der kan barbere med lotion. Barbermaskiner fås med roterende skær eller med folieskær. Begge dele fungerer, så valget af barbermaskine afhænger af, hvad du foretrækker. En barbermaskine har ofte den fordel, at den kan bruges til at trimme skægget med. Du kan vælge en genopladelig barbermaskine, for selvom du nok ikke har langt til stikkontakten, så er det bare nemmere. Det kan også være praktisk med en barbermaskine med rensestation, så den altid er ren og velduftende, når du skal barberes.

...

Klar barberingen med en barbermaskine

For mange mænd skal det både være en ukompliceret, hurtig og behagelig oplevelse at barbere sig. Forbi er de tider, hvor mænd kunne sætte sig i barberstolen og lade en professionel barber nusse om sig. Heldigvis er det ikke nødvendigt at finde barber-skummet og ragekniven frem derhjemme. Barbermaskiner findes i dag i mange forskellige udgaver fra de mest basale til de næsten luksuriøse.

Inden du køber en ny barbermaskine, bør du overveje, hvordan og hvor ofte du har tænkt dig at barbere dig. Hvis du synes bedst om den traditionelle facon med skraber, kan du købe en barbermaskine, der imiterer denne form for barbering.

Disse typer barbermaskiner afgiver lotion under barberingen, så de ikke udtørrer huden, men alligevel barberer helt tæt. Hvis du har sart hud, der dårligt tåler at blive barberet ofte, kan dette være en rigtig god løsning.

Roterende barberblade eller vibrerende skær

Nogle barbermaskiner anvender roterende barberblade, mens andre bruger vibrerende skær. Den ene teknologi er lige så god som den anden, så det er mest et spørgsmål om smag og behag, om du vælger den ene teknologi frem for den anden.

Moderne barbermaskiner tilbyder som regel et flot design og er nemme at rengøre efter brug. Mange tåler vand og kan derfor anvendes i brusebadet. De billigere modeller har ofte ledning, men som regel kan barbermaskiner lades op på forhånd, så de er nemmere håndtere foran spejlet. En lækker og skånsom barbermaskine kan være med til at give en god start på dagen.

Filter

Vis