Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Barnevogn

(3360)

Find den bedste barnevogn til dit behov. Kombivogn eller klassisk barnevogn. Der er mange modeller af barnevogne på markedet. Derfor skal du nøje overveje, hvad du hovedsagligt skal bruge barnevognen til. Hvis du skal promenere stolt rundt i storbyen med dit spædbarn, er en handy, lille barnevogn med svinghjul mest egnet. Skal du derimod tit trille den lille over længere afstande, eller skal barnevognen bruges til middagslure uden døre, er en stor, solid vogn mest oplagt. Hvis du skal have barnevognen med i bilen, bør den kunne klappes nemt sammen. Det kan de fleste kombivogne. Se også efter liggemålet. Skal barnet kunne nappe en lur i vognen op til to-års alderen, skal du vælge det længste liggemål.

...

Stort udvalg af barnevogne

Først og fremmest et stort tillykke! Du er på udkig efter en ny barnevogn, så der er nok en lille ny på vej, hvis han eller hun ikke allerede er kommet. Det er dejligt, og vi ønsker dig og dit barn alt det bedste. Her på siden kan du forhåbentlig finde den barnevogn, der lever op til dine ønsker for både dit barn og dig selv.

Der er mange ting, du må tage højde for, når du skal ud og investere i en barnevogn. Hvis du har bil, så skal barnevognen kunne være i den på den ene eller anden måde, og det kan godt være en ret så kompliceret sag. Der findes dog modeller, som kan skilles ad i flere dele, sådan at selve barnevognen kan tages af stellet, stellet kan foldes sammen, og måske kan du også finde en model, hvor hjulene kan tages af, sådan at barnevognen virkelig er skilt i mange dele. På den måde kan en barnevogn være i selv en meget lille bil, hvor der jo også skal være plads til en autostol og måske yderligere en passager i form af mor eller far.

Hvis du ikke selv har bil, er dette måske ikke umiddelbart så vigtigt, men måske er du ofte passager i andres biler, og hvis du skal på en længere tur i bil, kan det godt blive aktuelt. Meget afhænger jo af bilens størrelse, og hvis du ikke har en af de større modeller, må du nok indstille dig på at opgive drømmen om en kæmpe stor barnevogn. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få en lækker barnevogn, for mange af de små og sammenklaplige modeller er også rigtig fine, fikse og søde.

Husk at børn vokser – særligt det første leveår

Du skal også huske, at dit barn jo vokser temmelig hurtigt især i det første leveår. Faktisk vokser et barn så meget, at hvis det fortsatte sin udvikling fra dets fødsel til dets første fødselsdag hele vejen indtil det blev fem år, så ville et barn på dets femårs fødselsdag være næsten tre meter højt og veje langt over et halvt ton.

Det går altså med andre ord rigtig stærkt i starten, så husk at nogle barnevogne kan bruges i en kortere periode end andre. Nogle typer barnevogne kommer, hvor du kan skifte selve liften ud og beholde stelen, hvor du så monterer en større model på.

Overvej, hvad dit behov er, så du finder frem til den rigtige barnevogn. Her på siden har vi samlet en række priser og informationer om et helt ocean af forskellige barnevogne.

Filter

Vis
Log ind
Bliv medlem