Legetelt(964)

Legetelte

Et legetelt, er et telt hvor børn kan folde deres kreative tanker og ideer ud. Legetelte bliver ikke brugt udenfor, men indenfor i trygge og vante omgivelser. Legetelte er en stor del af et barns hverdag, da barnet føler sig tryg i et legetelt.

Tryghed og kreative tanker

Et barn har brug for et frirum. Ofte er det svært for børn at tænke kreativt, hvis de ikke må lege ’ordentligt’. At lege ordentligt, for et barn, vil sige, at barnet ikke skal tænke på at mor kommer og siger at barnet skal rydde op efter en. Det skal være som barnet vil have det.

Med et legetelt kan barnet bygge sin egen hule, sove i en sovepose, eller meget andet.

Trygheden i et legetelt er meget stor, fordi et legetelt ikke er særlig stort. Det lægger op til at barnet skal bruge sin fantasi, således at de kreative ideer kan blive udfoldet. Legeteltet er centrum, når barnet skal lege, når barnet har brug for tryghed og lignende.

Hvor kan man købe legetelte?

Rigtig mange steder.

Der er mange der køber deres legetelt på nettet, da man her kan se dem med flotte billeder. I fysiske butikker er der ofte, et meget lille udvalg af legetelte, fordi de fylder en del.

Der findes en del webshops. som sælger legetelte til fordelagtige priser. Man kan finde legetelte fra få hundrede kroner og op til flere tusinde kroner. Dertil anbefaler vi, at når man er i gang med at købe et legetelt, at man så også køber noget udstyr som gør det sjovere for barnet.

Det kan være alt fra et blødt tæppe, til en lommelygte, så barnet kan lave sin helt egen trygge ’hule’.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem