Lego Duplo(460)

Lego Duplo

Lego Duplo er den gode, gamle klassiker til små børn. Lego Duplo henvender sig specielt til børn fra 18 måneder op til fem år. Klodserne i Lego Duplo serien er dobbelt så store som almindelige Legoklodser, så de er nemmere at håndtere for små børn. Samtidig gør størrelsen dem også sværere at sluge, så de små børn ikke pludselig får en Lego Duplo galt i halsen.

Lego Duplo klodserne passer på trods af deres størrelse stadig sammen med de traditionelle Legoklodser, så man behøver ikke at skifte hele beholdningen af klodser på en gang, når barnet vokser sig større og er klar til at lege med de mindre Legoklodser. Udskiftningen kan foregå i et passende tempo uden at påvirke barnets leg.

Lego Duplo serien tilbyder en bondegård, en zoologisk have, et slot og et sørøverskib. I Duplo serien findes desuden et dukkehus og et prinsesseslot, hvor prinsessedrømmen kan udleves gennem de små kulørte klodser. Nogle Lego Duplo sæt inkluderer biler, lastbiler og bygninger, som ikke kan skilles ad.

Klodser og andre materialer i Lego Duplo serien kan naturligvis vaskes af i mildt sæbevand, så de altid er hygiejniske at lege med for de små. Lego Duplo er fremstillet uden brug af thalater, giftige farvestoffer eller andre skadelige ting, som kan skade dit barn på kort eller langt sigt.

Mange timers sjov og kl

Ved at give dit barn Lego Duplo giver du ikkke bare barnet et stykke legetøj, men også muligheden for at udvikle hans eller hendes kreative evner, styrke de motoriske færdigheder samt mange timers sjov og lærende leg. Lego Duplo er ikke bare underholdende legetøj, men også en investering i dit barns udvikling.

Giv dit barn den bedst mulige start på livet ved at gøre læring til en underholdende aktivitet. Dit barn får ikke bare nogle morsomme timer i selskab med Lego Duplo, men også nogle grundlæggende færdigheder og evnen til at eksperimentere og være nysgerrig.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem