Lego Friends(255)

Lego Friends - Et sikkert hit

Så er det på med sadlen og op i stigbøjlerne. Lego Friends tager i ridelejr hele sommeren. I lejren er der plads til både heste og ridepiger. De har endda en minibus, så de hurtigt kan komme til og fra lejren. Lego Friends sæt 3185 er et sikkert hit hos alle hesteinteresserede piger i preteen-alderen.

Den nye Lego Friends serie består af små figurer, som er på størrelse med de almindelige Lego figurer, men med mange flere detaljer. Figurerne bor i en verden domineret af lyserøde og lilla farver. I Lego Friends universet møder vi en lang række seje miljøer, som har særlig pigeappeal, f.eks. en skønhedssalon, en dyrlægeklinik, en café og en ridelejr.

Lego Friends tager udgangspunkt i helt almindelige hverdagssituationer koncentreret omkring fem piger med hvert deres udseende og karaktertræk. Den miljøbevidste Olivia er en rigtig udendørspige med et lille, nyfødt føl i sin varetægt. Stephanie er en partypige med mange kreative talenter. Modepigen Emma elsker smykker og springridning. Mia er den største dyreelsker af dem alle, og hun elsker også at ride. Musikalske Andrea kan både danse og lave mad.

Med Lego Friends 3185 kan de hesteinteresserede piger sende de små figurer i ridelejr, hvor de skal passe og pleje hestene, mens de bliver dygtigere og dygtigere til at ride. Måske skal de deltage i en konkurrence. Måske bliver de væk, mens de rider en tur i skoven. Måske skal de forsvare hestene mod onde tyve, som vil stjæle og sælge hestene. Kun pigernes fantasi sætter grænser for de mange forskellige scenarier, som kan udspille sig i ridelejren i Lego Friends 3185.

Lego Friends er en af Legos største salgssuccesser gennem tiderne, og det er bestemt ikke uden grund. Her har pigerne fået deres eget univers, hvor tøj, make up og heste gerne må være i fokus. Pigerne får lov at dyrke deres feminine side, og drengene må gerne være med, hvis de har lyst.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem