Lego Ninjago(208)

Lego Ninjago og de mange samleæsker

Lego Ninjago serien blev hurtigt meget populær blandt alverdens drenge, da den kom frem i 2011. Ved juletid i 2012, da julehandlen var på sit højeste, skete der endda det, at nogle af de mest populære Lego Ninjago æsker blev meldt udsolgt overalt. Lego endte dog med at redde juleaften for de fleste af de drenge, der håbede på Lego Ninjago under juletræet – de skruede op for produktionen og nåede det alligevel.

I Lego Ninjago møder man ninjaer, templer, drager, fremtidsvæsener og de sejeste køretøjer. Det handler om kampen mellem det onde og det gode. Og der er spænding hele vejen igennem.

I Lego Ninjago, med undertitlen Masters of Spinjitzu, møder man Spinjitzu-mestrene, som man skal hjælpe i kampen mod de onde magter. Den onde Lord Garmadon er sammen med sin søn Lloyd på en mission – han vil samle alle de fire gyldne Spinjitzu-våben (Jordskælvenes le, Lynets nunchakver, Kastestjernen af is og Ildsværdet) og bruge dem til at herske over hele verden. Og det gælder om at stoppe ham.

De fire ninjaer er Cole, Kai, Jay og Zane, og de kæmper alle om at blive den grønne ninja. Hvem af de fire, der er den sejeste, kan føre til højlydte diskussioner blandt indædte Lego Ninjago fans i alle aldre.

Man kan få mange forskellige spændende Lego Ninjago samleæsker med figurer og køretøjer med navne som Fangpyrekøretøjet, Slangemotorcyklen, Samurairobotten, den Ultrasoniske angrebsmaskine, Fangpyre mech, Kais ildrobot, den Gyldne drage, Garmatron og mange mange andre.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem