Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Legetøj

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Cozy Kæmpe Bamse

Cozy Kæmpe Bamse

Hvad er den bedste måde at vise, at du rigtig godt kan lide en person? Tja, du kan jo altid skrive personens navn med luftballoner på himlen? Eller træne nogle farvestrålende papegøjer til at læse et digt op uden for personens soveværelsevindue? Hvad "det lyder for kompliceret" hvad mener du?! Men okay, her kommer vores absolut bedste, og helt fantastiske, tips, når det drejer sig om at vise, at du godt kan lide en person: Giv ham/hende en gigantisk bamse! Vores kæmpestore bamse er blød og krammevenlig, og får desuden alle andre krammedyr til at se det bittesmå ud! Med sine 130 cm er den her bamse omtrent på størrelse med et 8-årigt menneske altså stor nok til at give dig et rigtigt bjørnekram! Med sit venlige udseende, sin bløde snude og sine søde trædepuder vil den her bamse med garanti gøre succes uanset modtagerens størrelse! Hvorfor ikke overraske med et krammedyr i kæmpeformat på valentinsdag eller på kærestens fødselsdag?! Fakta om Cozy Kæmpe BamseHyg dig med en gigantisk bamse et krammedyr i kæmpeformat! En mega stor bamse er den perfekte gave til en person, du mega godt kan lide!Har en rød sløjfe om halsen og påsyede øjneMål: 130 cm høj, ca. 75 cm bredMateriale: Polyester, for: polypropenRengøring: Aftørres med en fugtig klud Testet og godkendt til små børn

349 kr.
398 kr.inkl. fragt
CoolStuff Logo
Uro m. solsystem

Uro m. solsystem

Tag med en tur i rummet og oplev hvorledes solsystemet er bygget op. Denne flotte uro viser, på autentisk, vis solsystemet. En sjov og anderledes måde at lære om solsystemet på, som samtidig pynter på børneværelset eller i boligen. Uroen fra Authentic Models, består af 9 ophæng fordelt på 3 tynde metal stænger, som viser Jorden, Pluto, Uranus, Saturn, Mars, Solen, Mercur, Venus, Jupiter samt Neptuns placering, i forhold til hinanden. Er meget fin at have hængende over sengen eller i et hjørne i børneværelset, hvor den straks vil bevæge sig, af selv de mindste luftstrømme. Leveres usamlet. Måler: 135 x 51 x 45 cm. De enkelte planeter måler fra ca. 4-18 cm i diameter. OBS: Uroen er udelukkende til dekoration og bør ophænges uden for børns rækkevidde.

720 kr.
759 kr.inkl. fragt
Lirum Larum Leg Logo
Strada Cross El scooter-el løbehjul m/3600W-dual motor- 70-90 KM/T-speedometer-lithium batteri

Strada Cross El scooter-el løbehjul m/3600W-dual motor- 70-90 KM/T-speedometer-lithium batteri

Strada Cross El scooter / el løbehjul, kører70-85 KM/T, med 2 motorer indbygget og lithium batteri. Du kan nu se frem til det helt vilde el løbehjul på vanvittig 3600W 60V med lithium batteri på hele 26 AH. Denne scooter/el løbehjul har et stærkt optræk, som er svært at finde på andre el løbehjul, hvor top farten på samme tid er god. For at opnå topfart, må vægten af føreren ikke være for høj, og underlaget må ikke være blødt. Den har speedometer som viser hastighed, distance, samt batteri niveau. Du får stadig den smarte foldbar funktion, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt er kraftig bygget op til race. Der er hydraulisk skivebremser, krafitgt stel, 11" offroad hjul og oliestøddæmper. Batteriboksen er produceret så den stort set er vandtæt, ligesom batteriet. Lygter for og bag, så du ses. Så vil du have luksus pakken, det ikke bliver vildere, så er her svaret. Motor: 2X1800W: 3600W HUB Batteri: 60V 26 AH lithium Fælge: 11" Vægt: 63 KG Lasteevne: 250 KG Stigning: 50 grader. Rækkevidde: 50 KM Bremser: Skivebremser hydraulisk for og bag. Hastgihed: 70-85 KM/T. Dette afhænger af underlag, førens vægt mm. Med kun baghjulstræk og ECO mode på er topfart 17 km/T, uden Eco 54 KM/T Med begge hjulmotor aktive med ECO: 19 KM/T uden ECO. gear 1 48 KM/T gear 2 60 KM/T gear 3 70+ KM/T Størrelse foldet: 1402764 cm Størrelse pakket ud:

15.000 kr.
15.469 kr.inkl. fragt
Rcholm Logo
Malli ·Kategoriansvarlig for Legetøj