Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Vær stylist med et sminkehoved

På et eller andet tidspunkt vil de fleste piger gerne lege frisør, make-up-artist og stylist. Sådan har det vist altid været. Det er en rigtig pigeleg, som de fleste drenge til gengæld helst vil være fri for.

Mange forældre har prøvet at ligge hoved til børnenes eksperimenter ud i hårkunstens verden. Du kan få håret vasket, få det tørret, blive friseret og få håret sat op på alle mulige kunstfærdige måder, inden det hele afsluttes med en ordentlig omgang hårlak. Det er ikke altid lige behageligt, mens behandlingen står på. Så indimellem kan det være rart at lade sminkehovedet tage over. Hun finder sig i alt og holder til det hele. Og hun har altid tid.

Mange piger vil også gerne prøve kræfter med sminken. Og også her kan det til tider være lidt af en udfordring for forældrene at skulle stille op som model. Ofte bruger børnene hinanden som modeller, og det kan godt være lidt af en prøvelse, når det hele skal vaskes af. Så igen kan det være rart at have et sminkehoved, der gerne stiller op igen og igen, når børnene finder sminkesættet frem.

Selvom man kan få sminkesæt med læbestift, øjenskygge og andet make-up, der skulle være fri for de værste kemikalier og derfor egnet til brug på mennesker, er det måske alligevel meget rart, at børnene nøjes med at putte det på sminkehovedet.

Du kan købe mange forskellige sminkehoveder til mange forskellige priser. Så det handler om at finde det, du synes bedst om. Sammen med sminkehovedet får du hårbørste, kam, hårelastikker, hårspænder og et sminkesæt med forskellig make-up. Det hele kan vaskes af, så børnene kan øve sig igen og igen.

Skulle de løbe tør for make-up, eller mangler de farver og flere ting, kan du købe et nyt make-up-sæt eller en hel make-up-kuffert. Så skulle der være nok til at holde den lille make-up-artist beskæftiget i et stykke tid.

Filter1

Vis