Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Legetøj

(309487)

Super sjov leg for drenge og piger

En racerbane er super sjov leg for dit barn. De fås i både billige og dyre prisklasser, og de fås mere eller mindre avancerede. De kan også købes til både yngre børn og ældre børn. Og så kan mange piger faktisk også godt lide at køre med racerbane, især i de yngre aldre.

Racerbane til de yngste børn

Har du et lille barn, kan en Flexi-Trax racerbane være et godt valg. Det er robust, det er lavet af farvestrålende plastik, og det kan tåle alt. Det kan trædes på uden at gå i stykker, og der er batteridrevne biler i mange forskellige designs. Der er lidt for enhver smag, og alle Flexi-Trax-delene kan kombineres på tværs af design-serierne, fx Dino, Cars m.v. Det gør barnets første Flexi-Trax racerbane til et yderst fleksibelt valg.

Racerbane til de ældre børn

Der er til de ældre børn flere at vælge imellem, og et af valgene kan være den klassiske Carrera racerbane. Den er god kvalitet, den har mange kombinationsmuligheder, og den er en spændende racerbane, der kan udvides med barnets alder til mere og mere avancerede baner. Carreras biler er flotte og fås i mange farver og modeller. Det er et sikkert hit hos drengene med en sådan bane fra ca. 5 års alderen. Det er spændende med fjernstyringen i den alder.

Prisen

Prisen på racerbaner er på et niveau, så alle kan være med. Når man har anskaffet en basisbane, er det let og overkommeligt prismæssigt at ønske sig tilbehør, flere banestykker, flere biler m.v. til fødselsdag og jul. Flexi-Trax og Carrera er to bud på god kvalitet til priser, der er til at komme til for alle.

Filter

Vis