El løbehjul Legetøj

(115)

Kom omkring med et elektrisk løbehjul

Med et nyt el-løbehjul får du mulighed for at komme langt på en sjov måde. Det er det klassiske løbehjul, men med en eldreven motor, så den bare skal lades op for at kunne køre. Alle aldre kan have glæde af et el-løbehjul, og oftest kan styrets højde ændres, så flere i familien kan bruge det samme el-løbehjul. Desuden kan det foldes sammen, så det er let at have med på ferie, og når man lige skal lidt længere, end hvad gåben kan række, er el-løbehjulet perfekt til formålet.

De nye el-løbehjul fås i forskellige modeller – nogle har tynde dæk, mens andre har tykke og nogle har et sæde, mens andre bare har det klassiske løbehjulsudseende. El-løbehjulene med sæde har den store fordel, at det øger komforten, når man skal køre længere ture. Det kan godt være hårdt og besværligt at køre på et el-løbehjul uden sæde, hvis man skal langt, men vil man gerne lege og lave små tricks, er el-løbehjulet uden sæde helt klart det bedste. Så de har hver deres fordele alt efter, hvad man ønsker at bruge sit elektriske løbehjul til.

Det er værd at bemærke, at det er forskelligt, hvor hurtigt el-løbehjulene kan køre. Nogle kan faktisk komme helt op på 30km/t, så man kan godt forstå, at et sæde kan være rart at have. Desuden er det naturligvis også forskelligt, hvor langt de kører på en opladning – nogle kan køre op til 15km på en opladning, men det kommer både an på motor og kørestil.

Desuden kan man altid købe reservedele til sit el-løbehjul, så man ikke risikerer at skulle skille sig af med det, bare fordi en lille dims er gået i stykker. Så køb et el-løbehjul, hvis du ønsker en sjov og praktisk måde at komme frem på, som har den store fordel, at transportmidlet bare kan klappes sammen og tages med, når du ikke kører på det.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis