Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Et legehus gør lykke

Et legehus gør lykke hos de fleste børn. Det er skønt at have sit helt eget hus i haven, hvor man kan gøre, hvad man vil, lege det man har lyst til og lade fantasien få frit løb. Et legehus er et godt omdrejningspunkt for mange timers frisk luft og god udendørs leg.

Der er mange muligheder, når man skal vælge legehus. Og der er noget for enhver smag. Plastik eller træ. Farvestrålende huse i flotte pangfarver og måske med flotte motiver eller legehuse i mere naturtro farver, der falder godt ind i havens øvrige farver. Et stort legehus til den store have, eller et lille legehus til den mindre have eller gårdhave eller til indendørs brug. Ja, mulighederne er mange, når der skal vælges legehus.

Vi kender det alle sammen. Børnene er tryllebundet foran computeren, TV’et eller iPad’en og er ikke til at lokke udenfor i den friske luft i flere dage i træk. Meget af deres legetøj er alligevel indendørs og hvis det så er lidt koldt eller vådt, så er det bare sjovere at være derinde. Det kan et legehus være med til at ændre. Lige pludselig har de muligheden for at have deres eget lille hjem, hvor de kan indrette og lave deres egne regler og i øvrigt søge ly, hvis det skulle dryppe lidt. Det er børnenes egen lille hule og fungerer både til piger og drenge, som kan få mange dage til at gå både inden og udenfor det lille hus.

Legehuse er alsidige og kan tilpasses det enkelte barns alder og interesser. Der findes små og lette plastikhuse til de mindre børn og mere solide træhuse til de lidt ældre. Sortimentet byder på runde, flade og spidse tage, små blomsterkasser, verandaer, skodder, køkkener, rutchebaner og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for det meget alsidige udvalg og du kan selvfølgelig få dem i alle tænkelige farver, så der både er til en lille prinsesse, en farlig soldat og en ung landmand.

Man kan også vælge at male huset selv eller måske sammen med børnene, så de kan sætte deres helt personlige præg på deres nye legehus. Det er også helt op til dig og dine evner om du helst samler det selv, eller du får det leveret helt eller måske endda samlet direkte i din have af leverandøren. Uanset om det skal være et ferieprojekt sammen med børnene eller en overraskelse på fødselsdagen, så kan du stole på at det vil give dine børn en masse gode stunder og gøre det lidt sjovere at være i haven. Så om det er børn eller børnebørn, så bliver græsplænen helt sikkert lidt sjovere med et legehus på.

Filter1

Vis