Rutsjebane(476)

Sjov og leg i haven med en rutsjebane

Der er visse ting, der aldrig går ad mode. Også indenfor legetøj og –udstyr til haven. For eksempel sandkasser, gynger og rutsjebaner. De er stadig ligeså populære blandt børn i dag, som de var dengang os, der er voksne i dag var børn. Med for eksempel en rutsjebane i haven vil det ikke længere være et problem at lokke de små ud i den friske luft, så de kan få en pause fra tablets og computerspil.

Der er i dag en række forskellige typer rutsjebaner på markedet, der hver især er beregnet til forskellige aldersgrupper. Nogle kommer som enkeltstående, mens andre er en del af større legesystemer som for eksempel klatretårne eller legehuse. Rutsjebaner fås i flere forskellige designs og materialer, så der også er en model, der passer til de fleste haver.

Plastikrutsjebaner til de mindste

Rutsjebaner fås i mange modeller og til mange aldersgrupper. For de mindste vil det oftest være mest relevant med en lille rutsjebane i plastik, der kan bruges indenfor. For eksempel en BIG model New Baby Slide på 118 cm, der er særdeles stabil. Især på grund af et kraftigt støtteben, der gør at rutsjebanen ikke vælter. Denne model kan tåle en belastning på 35 kg og er velegnet til både inden- og udendørs brug. En anden model, der er velegnet til de mindste er Smobys røde model Disney Pixars Cars. Denne model kommer med motiv fra den populære film og er halvfems centimeter lang.

Klatretårne med rutsjebaner

Til de lidt større fås rutsjebaner ofte som en del af et større klatretårn eller lignende. For eksempel fra MegaLeg, der har flere legehuse med rutsjebaner på programmet. Det samme gælder Etan, der producerer et særlig højt legehus på stolper med integreret rutsjebane. Til offentligt brug fås Hyland projekt 6 legeplads, der har to tårne, seks platforme, to stigere, en klatrevæg og en rutsjebane. Denne model er godkendt til offentlig brug.

Filter1

Log ind
Bliv medlem