Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Gyngestativ

Der findes mange slags gyngestativer, og her på siden kan du få overblik over dem. Billederne til venstre viser tydeligt hvert gyngestativ, så du kan finde det gyngestativ, der passer til haven og børnenes ønsker og behov. Der står også oplyst, om gyngestativet er på lager. Det er desuden muligt at tilføje de gyngestativer, man udvælger sig, til en liste ved at klikke på det lille plus under produktets billede. Dermed kan man senere sammenligne de udvalgte gyngestativers priser eller spørge børene til råds i sagen. Børnene synes måske, det er ret sejt at have et gyngestativ, der også kan fungere som målvæg.

Der er vist ikke mange, som kan sige, at de aldrig som børn, har kigget op på de trækkende fugle og drømt om at kunne flyve og svæve frit med dem. Mærke luften suse ind i ansigtet og rode håret i uorden. Det kan godt være at gyngestativer har sine begrænsninger, men når man kun er et barn, så er det godt nok tæt på drømmen. Svingende højt over de voksnes hoveder med fuldt fart, så tændes lyset i mangt et barns øje og et smil begynder at spille på læberne.

Gyngestativet er en af de helt store klassikere både i haver og på legepladser, og med god berettigelse. Den kan være opmuntrende for børn der er triste, oplivende for de trætte og fuld af sjov resten af tiden. Gynger findes i flere udgaver både som de klassiske træsæder eller bildæk, men også som stole til mindre børn eller kurve til at bære en hel gruppe af børn samtidig. Gyngerne kan bruges alene, sammen med venner eller forældre, og danner derved leg i mange timer.

Mange gyngestativer i dag giver desuden mulighed for at kombinere gyngerne med rutchebaner, klatrestiger, små legehuse og bolde. Gyngestativer findes i små udgaver med sikret sæde, så du sikkert kan svinge den lille frem og tilbage, men også i store modeller, som kan svinger de større børn helt op i skyerne. Du kan ligeledes få gyngestativer helt fra den helt enkle type i råt træ, til pænere polerede udgaver og endda sjove dyremodeller, som helt sikkert vil hjælpe smilet på vej hos børnene.

Et gyngestativ er for de helt små og de lidt større. For den vilde Tarzan og den tilbageholdende prinsesse. Til timers leg og en enkelt svingtur. Et gyngestativ er din måde at gøre haven til et endnu sjovere sted for dine børn eller børnebørn.

Filter1

Vis