Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Golf legetøj hjem til haven

Børn vil gerne efterligne det, de voksne gør. Det ser vi ofte i de lege, de leger. De leger rollespilslege, hvor de er politibetjent, brandmand, læge, sygeplejerske, mor, far og børn eller noget helt andet. De vil også gerne have et legekøkken, hvor de kan lave mad, bage og vaske op, akkurat som mor og far gør det. Eller stå ved værktøjsbænken og hamre, save, bore og skrue ligesom de har set, at far gør det.

Børn vil også gerne dyrke den sport og motion, som de ser de voksne dyrke. Men selvfølgelig helst med ting og redskaber, der er børnevenlige.

De vil gerne cykle, løbe på rulleskøjter, spille fodbold og håndbold, tennis og basketball, hockey og golf osv. Det er bare vigtigt, at de kan gøre det med bolde og redskaber, der passer til små hænder og fødder.

Golf er jo en vældig populær sport, og derfor er der også mange børn, der har set de voksne svinge golfkøllerne. Med golf-legetøj til børnene kan selv de små prøve kræfter med golfbolde og køller. Du kan købe et komplet sæt med golf-legetøj til børnene. Her er der en lille golfbag, forskellige køller, kugler, flag, huller og tees.

Børnene kan få golf-legetøj, der passer til deres størrelse, og så kan de øve sig hjemme i haven, indtil de måske en dag skal med mor og far eller bedsteforældrene på golfbanen.

Mange har indledt deres golfkarriere på minigolfbanen. Og et spil minigolf er jo sjovt for både børn og voksne. For de fleste er det bare ikke muligt at tage på minigolfbanen særligt ofte, men du kan faktisk få et lille minigolfsæt, som du kan stille op og spille med hjemme i haven.

Noget af det nyeste inden for golf-legetøj er frisbee-golf, hvor det handler om at få frisbee’n i golfkurven. Det er sjovt og underholdende for både børn og voksne.

Filter1

Vis