Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Geomag - det magnetiske legetøj

Geomag er det verdenskendte magnetiske konstruktionslegetøj til børn. Det er simpelt og fantastisk på samme tid. Og børnene kan få lang tid til at gå med at lave de mest fantastiske konstruktioner.

Geomag produceres i Schweiz og er legetøj i topkvalitetsklassen. Legetøjet har vundet flere priser, siden det første gang kom på markedet i 1998.

Geomag består af magnetiske nikkelbelagte stålkugler og stave. Når de forbindes, kan man bygge alverdens ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og Geomag hjælper netop børn med at udvikle deres viden, fantasi og nysgerrighed. Det er en god indføring i naturvidenskaben på et legeplan. Børnene får en fornemmelse af rumforhold, magnetisme, de fysiske love og meget andet.

Du kan købe mange forskellige Geomag-samlesæt. Du kan for eksempel begynde med et standardsæt, hvor du får magnetiske kugler, stave og paneler (trekantede, firkantede og femkantede) med. Herfra er det helt op til dig, hvad der skal bygges.

Med Geomag Wheels kan du bygge køretøjer og helikoptere, blandt andet kan du bygge din egen helikopter med rotorblade, der kan dreje. Alt hvad du skal bruge, er i æsken. Når du har samlet helikopteren, kan den med sin magnetisme løfte andre Geomag Wheels køretøjer. Eller byg din egen hurtige Hummerbil og en helikopter med politisættet.

Geomag fås i mange forskellige farver. Der er også pigefarver, hvis pigerne foretrækker det. Generelt er Geomag legetøj, der appellerer til både drenge og piger. Og mange forældre bliver såmænd også så fascinerede af det, at de gerne deltager i konstruktionsarbejdet. Faktisk findes der også voksne Geomag-fans.

Med Geomag kan du bygge alt, hvad du har lyst til. Det er kun de fysiske begrænsninger og dine egne evner, der sætter grænserne. Men i forhold til evnerne er det jo bare et spørgsmål om at øve sig endnu mere og bygge mange flere timer med Geomag.

Filter1

Vis