Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Jungle Gym Legeplads

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Jungle Gym legetårn Club med gyngemodul

Jungle Gym legetårn Club med gyngemodul

Klassisk legetårn i træ fra Jungle Gym med sandkasse, rutsjebane og stige samt gyngestativ med to gynger og legetøjsrat. Med et legetårn i haven er I sikret mange timers udendørsleg, og med dette Jungle Club legetårn er I godt på vej til at skabe en fin legeplads derjemme. Her vil børnene i trygge rammer kunne udfolde sig med kreativ og fantasifuld leg. Jungle Club er et basissæt med ægte trætag og en sandkasse i jordhøjde, der er placeret under platformen og derfor giver behagelig skygge på solskinsrige dage. Med denne Jungle Club medfølger det populære gyngestativ med to gynger til sus i maven. På siden af tårnet er en lille stige med fire trin, som fører op til den overdækkede platform. Her kan børnene spejde udover haven, inden de tager rutschebanen ned igen. Jungle Gym leveres som et komplet saml-selv-sæt med alle nødvendige komponenter til samling samt en udførlig monteringsvejledning. Legetårnet er udført i trykimprægneret træ og leveres i færdigsavede længder, som gør montering nem og ligetil. Jungle Gym legetårnet er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil. Produktinformation: Mål (ekskl. sikkerhedsareal): 256 x 528 x 300 cm (L x B x H) Sikkerhedsareal: + min. 640 x 656 cm (L x B) Mål (stolper): 68 x 68 mm Mål (reglar): 34 x 59 mm Mål (brædder): 16 x 95 mm Dimensioner: 13,52 m² Faldhøjde: 152 cm Maks. brugervægt: 50 kg Anbefalet alder: 3-10 år Test og godkendelser: godkendt iht. EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9 samt CE godkendt Materiale: trykimprægneret træ, metal og plast Vægt: 146 kg Medfølgende dele: Stige 2 gynger Blå rutschebane 220 cm Legetøjsrat Sandkasse med presenningbund og sandkassenet
4.299 kr.

Fri fragt

Bauhaus Logo
Profilbillede
Malli ·Kategoriansvarlig for Legetøj

Jungle Gym

Med iPads, mobiltelefoner, Netflix og computerspil er det i dag blevet sværere at lokke børnene ud i haven for at lege. Men med det rigtige udstyr og den rigtige indstilling er der i dag masser af muligheder for at lokke børnene ud i det grønne og væk fra skærmene. Med for eksempel et legetårn eller en såkaldt Jungle Gym, er der masser af underholdning til børnene hele sommeren.

Jungle Gym i mange moduler

Selve Jungle Gym systemet består af en række forskellige legemoduler og tilbehør, der frit kan sammensættes i en række forskellige kombinationer. For eksempel kan man starte med modulet playhouse, der er et legetårn på 1,5 meter. Legetårnet har både døre, vinduer og en rutsjebane, der appellerer til børnenes fantasi og sætter fine rammer for den udendørs leg. Dette legetårn kan for eksempel udbygges med modul Cabin og Villa, der har rigtige døre og skodder.

Dette modul giver en rigtig hulesteming og gør det ud for legehus. Eller hvad med det store bromodul, der virkelig giver børnene udfordringer. Bromodulet kommer med klatrereb, klarevæg og hængebro og børnene vil have det virkelig sjovt samtidig med de udvikler motorik, muskulatur og fantasien.

Mange forskellige typer tilbehør

Der findes en hel række ekstraudstyr til Jungle Gym modulerne, der gør dem endnu sjovere og mere udfordrende for børn. For eksempel en stjernekikkert, en rebstige, et rat, et spandemodul eller et kryds og bolle-sæt. Med dette tilbehør og de mange forskellige Jungle Gym moduler, vil der være masser af sjov og udfordringer for børnene hele sommeren.

Jungle Gym er produceret i børnevenlige materialer og med børnenes udvikling for øje. Derfor kan du også som forælder stimulere dine børn ved at udbygge deres Jungle Gym med både ekstra moduler af forskellig slags og med diverse typer tilbehør. Med Jungle Gym serien er det slut med børn, der ikke gider lege udenfor, fordi det er kedeligt.