Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Wheely bug - det populære børnelegetøj

En Wheely bug er et fantastisk børnelegetøj, der simplest beskrives ved at sige, at det er en ryg med et håndtag og 4 hjul. Designet af Wheely buggen er bemærkelsesværdigt, da selve ”køretøjet” er et dyr. Man kan købe Wheely bugs formet som både køer, grise, mariehøns, hvepse, mus og tigere.

Dyrenes venlige udseender appellerer til både drenge og piger, og designmæssigt er det et elegant stykke legetøj at have i hjemmet. Wheely buggen er speciel på den måde, at hjulene fungerer som de hjul, der er på en kontorstol – de kan simpelthen køre i alle retninger samtidig med, at alle hjulene arbejder sammen og kører i den retning, de presses til. Det gør legen ekstra sjov, da man både kan køre sidelæns, baglæns, skråt og almindeligt fremad.

En Wheely bug er et ergonomisk konstrueret stykke legetøj – sædet, som er kroppen af dyret, består af en solid kerne med en blød skumpude ovenpå og med et PVC-frit betræk. Det gør, at Wheely buggen er nem at manøvrere, mens barnet stadig sidder godt og fast på ryggen af dyret.

Samtidig er Wheely buggen ret bred, hvilket gør det meget svært at falde af. Dertil er der også et aluminiumshåndtag foran til at støtte barnets balance. Man kan købe en Wheely bug i to forskellige størrelser, og det anbefales, at barnet får en stor, så snart det selv er i stand til at svinge benet over ryggen på den.

Priserne på de forskellige størrelser af Wheely buggen er forskellige, og det vil altid være muligt at få vejledning, så man kan få den, der passer ens barn bedst. Alt i alt et lækkert og elegant stykke legetøj, der kan sætte gang i masser af timers leg. Og har man flere Wheely bugs, bliver det jo bare endnu sjovere, når man så kan køre efter hinanden, og hvad de nu ellers kan finde på.

Filter1

Vis