Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. InSinkErator Køkkenelementer

InSinkErator Køkkenelementer

Relaterede butikstilbud

Insinkerator Køkkenkværn Model 46

Insinkerator Køkkenkværn Model 46

IN-46, 930091002, Over 40% af vores daglige husholdningsaffald er organisk madaffald. Det skal vi sortere og udnytte! Vi har den nemmeste og mest bekvemme løsning til husstandens organiske madaffald. En køkkenkværn. Model 46 er tænkt til den mindre husholdning, hvor der mest kværnes grøntsagsaffald fra typisk en enkelt beboer. Køkkenkværnen er samtidig den model, der fylder mindst i køkkenskabet. For at sikre kværnen en lang levetid er den udstyret med en termosikring, som slår kværnen fra, hvis den overbelastes. Model 46 har ingen tænd/sluk-knap som standard. Det anbefales derfor at købe et airswitch kit (trykknap) til montering i et Ø35 mm hul i køkkenvasken eller bordpladen, så kværnen kan tændes og slukkes. Du undgår samtidig strømførende ledninger i køkkenvaskeområdet. Alternativt kan knappen monteres i en luft-knapholder på skabskorpus, så kværnen kan tændes og slukkes derfra, hvis det ikke er muligt at lave hul i bordpladen eller vasken. Der medfølger en plastprop til kværnafløbshullet i vasken. Bestiller du kværnen hos os, leveres den med en dansk instruktionsmanual. Anbefalet tilkøb: En køkkenkværnsvandlås til enkelt- eller dobbelt kummevask for nem montering En luft-knapholder til skabskorpus, hvis der ikke er mulighed for Ø35 mm hul i vask/bordplade Et airswitch kit for tænd/sluk-funktion i køkkenvask/bordplade En stålprop i stedet for plastproppen, vil løfte arbejdsglæden ved vasken Bemærk at der skal indhentes godkendelse fra din kommune, inden denne kværn må installeres. Hent ansøgningsblanket her.

1.674 kr.

Fri fragt

BilligVVS
Blanco Naya 6 UX Køkkenvask 61,5x51 cm, Silgranit - Inkl. Evolution 100 køkkenkværn

Blanco Naya 6 UX Køkkenvask 61,5x51 cm, Silgranit - Inkl. Evolution 100 køkkenkværn

BC-SET2-NAYA, 930090754, En moderne designvask i Silgranit med et gennemgående bagpanel og en rummelig kumme. Matcher tidens krav til køkkenindretning. Silgranit er Blancos eget kompositmateriale en blanding af 80% granit og 20% akryl. Materialet er ualmindeligt holdbart og gør køkkenvaskene særdeles robuste, idet den generelle godstykkelse er 10 mm. Overfladen er 100% lukket, og er både varmesisstent, ridse- og syrefast. Det kan tåle op til 280°C ved direkte påvirkning, og farven falmer ikke i sollys. Utrolig let at rengøre tåler blandt andet skurepulver. Indvendige mål vask 54,5 x 40 x 20 cm Udskæringsmål vask 59,5 x 49 cm (nedfældning) I denne pakke medfølger følger en Insinkerator Evolution 100 køkkenkværn. Evolution-serien er seneste udvikling inden for Insinkerator køkkenkværne. Model E100 er bygget til enhver husholdning, hvor der er gang i køkkenet. Motoreffekten er i orden og støjniveauet ligger i den gode ende. Evolution 100 arbejder godt og hurtigt, og kværner via 2 rivestadier. Det vil sige, at det organiske affald rives ekstra fint, så det løber noget nemmere igennem afløbet. For at sikre kværnen en lang levetid er den udstyret med en termosikring, som slår kværnen fra, hvis den overbelastes. Til Evolution 100 medfølger en krom tænd/sluk-knap som standard. Knappen monteres i et Ø35 mm hul i køkkenvasken eller bordpladen, så du undgår strømførende ledninger i køkkenvaskeområdet. Alternativt kan knappen monteres i en luft-knapholder på skabskorpus, så kværnen kan tændes og slukkes derfra, hvis det ikke er muligt at lave hul i bordpladen eller vasken. Der medfølger også en kurveventil med åben/lukke-funktion til kværnafløbshullet i vasken. Kværnen leveres med en dansk instruktionsmanual. Anbefalet tilkøb til køkkenkværnen: En køkkenkværnsvandlås til enkelt- eller dobbelt kummevask for nem montering En luft-knapholder til skabskorpus, hvis der ikke er mulighed for Ø35 mm hul i vask/bordplade Bemærk at der skal indhentes godkendelse fra din kommune, inden...

5.800 kr.

Fri fragt

BilligVVS
Blanco pakke inkl. køkkenvask og Evolution 100 køkkenkværn

Blanco pakke inkl. køkkenvask og Evolution 100 køkkenkværn

930090754, 930090754, Tilbudspakken består af: 1 stk. Blanco Naya 6 UX køkkenvask i antracit silgranit (komposit)1 stk. InSinkErator Evolution 100 køkkenkværn Blanco Naya 6 UX køkkenvask:Mål: B 61,5 x H 20 x D 51 cmIndvendige mål: 54,5 x 40 x 20Udskæringsmål til ilægning: 59,5 x 49 cmSkabsbredde: 60 cmHanehul: JaBundventil: Manuel kurveventilLeveres med vandlås: Nej InSinkErator Evolution 100 køkkenkværnEvolution 100 er egnet til husholdningen, hvor belastningen er stor og der ønskes en hurtig, effektiv og støjsvag kværning. Modellen har 2 rivestadier og er udstyret med termosikring, der sikrer den mod overbelastning. Evolution 100 leveres med en krom tænd/slukknap med forkromet metalkappe til montering i et Ø35 mm hul i køkkenvasken/bordpladen eller i skabet under vasken. Der medfølger også en kurveventil med åben/luk-funktion til kværnafløbshullet. For nemmere montering anbefaler vi, at du tilkøber en køkkenkværnsvandlås til enkelt- eller dobbelt kummevask. Yderligere skal du tilkøbe en luft-knapholder til skabskorpus, hvis tænd/slukknappen skal monteres i køkkenskabet. OBS: Der skal ansøges om godkendelse fra din kommune, inden kværnen må installeres. Hent ansøgningsblanketten her.

5.710 kr.

Fri fragt

Lavprisvvs.dk
Insinkerator Cover Control kit til E100 & E200

Insinkerator Cover Control kit til E100 & E200

IN-75348, 930197022, Har du en Insinkerator Evolution 100 og 200 køkkenkværn kan dette Cover Control kit tilkøbes. Kittet monteres under kværnen og denne kan nu kun tændes og slukkes ved hjælp af den medfølgende magnetiske prop, når der skal kværnes madaffald. Når kværnen er fyldt op tændes der for vandhanen og den magnetiske prop isættes og drejes så kværnen starter. Kværnen slukker igen når proppen fjernes. Dette er den perfekte løsning hvis en ekstra sikkerhedsanordning ønskes Klar til montering på køkkenkværnens schukostik Mål strømmodul: 14x8x6 cm. Strømmodulet monteres med 230 volt (med jord) Med dette sæt bliver airswitch knap (luft-knap) overflødig Strømmodul med 90 cm ledning og schukostik 120 cm ledning fra strømmodul til magnetkontakten

1.242 kr.

Fri fragt

BilligVVS
Insinkerator unbraco nøgle

Insinkerator unbraco nøgle

IN-8305, 930197032, Der medfølger altid en speciel vinklet 6 mm unbraconøgle til alle Insinkerator køkkenkværne, og det anbefales, at du gemmer den til senere brug i tilfælde af, at kværnen stopper til. Se eventuelt i din manual for yderligere vejledning og afhjælpning. Skulle du have smidt nøglen væk, kan du altid bestille en ny her. Nøglen er rigtig god til fastspænding af en køkkenkværn mod en køkkenvask. Derudover er den god at have, hvis noget sætter sig fast i kværnhuset under kværnprocessen. I så fald kan du placere nøglen i det midterste hul under køkkenkværnen og dreje den rundt, således at bundpladen i kværnhuset løsner sig. Derefter kan du ovenfra stikke hånden ned i kværnhuset og fjerne den uønskede genstand. Husk altid at afbryde for strømmen, inden du bruger unbraconøglen!

199 kr.
238 kr.inkl. fragt
BilligVVS
Log ind

Bliv gratis medlem