Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Vandlås

1 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Surf Exit 110 Universal Vandlås – Selvrensende

Surf Exit 110 Universal Vandlås – Selvrensende

Surf Exit 110 Universal Vandlås – Selvrensende Er du også træt af stoppede afløb? Hår der gang på gang blokere for afløbet, og dit badeværelsesgulv der fylder med vand? – Så er SURF EXIT vandlåsen din redning. Vandlåsens patenteret design deler den op i 2 selvstændige P-vandlåse ved hjælp af et skillerum. Den specielle konstruktion med skillerummet, er en helt ny måde at fast gøre underskålen til overdelen, og der er derved ingen skjulte barrierer der kan samle hår, og blokere afløbet. Til forskel for andre selvrensende vandlåse er SURF EXIT 110 VA-godkendt til anvendelse i gulvafløb med sideløb. Det betyder at du må bruge den i afløb hvor f.eks. din håndvask eller vaskemaskines afløb også er tilsluttet. SURF EXIT 110 kan monteres i både plast og stål afløbsskåle på 110 mm og 110/75 mm. Den har en lav indbygningshøjde på kun 89 mm, og kan derved også anvendes i lave udgaver af gulvafløbsskåle. Den danskproduceret vandlås fra Surf rengøres nemt og hygiejnisk ved, at fjerne gulvafløbsristen og spule den direkte med vand, f.eks. med bruseslangen uden bruseren monteret. Den specielle konstruktion gør, at det under normale forhold, ikke er nødvendigt at afmontere vandlåsen for rengøring. Produktinformation: Materiale: PP Farve: Blå Anvendelse: 110 mm og 110/75 mm plast og rustfri stål Maks. vandstrøm (110 mm): 1,5 liter/sek. Maks. vandstrøm (110/75 mm): 1,4 liter/sek. Indbygningshøjde: 89 mm Godkendelse: VA, DS/EN 1253-1,2
219 kr.
264 kr.inkl. fragt
BygXtra Logo
Tapwell XA200 S Gulvrør og Vandlås - Messing

Tapwell XA200 S Gulvrør og Vandlås - Messing

Messing - Får en smuk patina med tiden, hvilket kan giver en mørk robust tone. Ønskes den skinnende messingoverflade bevares skal messingen poleres regelmæssigt med et polermiddel. Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil. Messing og kobberoverflader er håndpoleret på fabrikken og leveret skinnende. Da Tapwell kun bruger en naturlig messing, danner overfladen patina over tid, hvilket kan give en mørk og robust tone. Dette fremstår som en form for pletter, hvor der er fundet fugt. Dette er en naturlig reaktion, når metallet kommer i kontakt med ilt og vand. Eftersom alle Tapwell vandhaner testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads. Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m Hele Tapwells produktion sker i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser. Tapwells.
1.785 kr.
1.834 kr.inkl. fragt
Gulv og Fliseeksperten Logo
No 1 vandlås - Kort model - til plast/rustfri afløbsskåle (Selvrensende)

No 1 vandlås - Kort model - til plast/rustfri afløbsskåle (Selvrensende)

Vandlåsen passer til afløb på 100-110 mm og har en dybde på 115 mm, derud over er vandlåsen er selvrensene Den er dimensioneret til afløb, der kan klare 0.8 liter/sekund Vær opmærksom på, at en afkortning vil betyde at låsen ikke er vand og afløbsgodkendt. (opfylder ikke de 50 mm vandlås som der kræves ved en godkendelse) Monteringsvejledning: Løft risten og fjern eksisterende vandlås. Rengør afløbet for fedt og snavs med alm. universalt rengøringsmiddel og varmt vand. Passende pakning monteres på No.1 vandlåsen. Låsens pakning samt øverste 5 cm af gulvafløbet indfedtes med pakkens indeholdende glidemiddel. Låsen skubbes ned i afløbet. Vær opmærksom på at låsen ligger korrekt og er tæt mod afløbets vægge. Bøjlen lægges til modsatte side af låsens afløbshul. Låsen fyldes med vand og risten lægges på plads. Rengøring af No1 vandlåsen: Ønsker man at rengøre vandlåsen for eventuelle sæberester, gøres dette nemt uden at løfte vandlåsen op. Løft risten, skru brusehovedet af bruseslangen. Bruseslangen føres ned i låsens afløbshul. Skyl låsen igennem med varmt vand. Afløbsrens er ikke nødvendigt. Anvendes gulvafløbet ikke i en længere periode(eksempelvis i sommerhuset), kan man med fordel placere en almindelig bordtennisbold i låsens øverste afløb. Dette vil bevirke at låsen ikke udtørrer og dermed ikke afgiver dårlig lugt.(Fyld låsen med vand inden placering af bordtennisbolden.) Husk at fjerne bordtennisbolden inden gulvafløbet atter tages i brug.
245 kr.
290 kr.inkl. fragt
VVSproffen.dk Logo
No 1 vandlås - til plast/rustfri afløbsskåle (Selvrensende)

No 1 vandlås - til plast/rustfri afløbsskåle (Selvrensende)

Målene på den originale godkendte No 1 vandlås er 100-110 mm x 140 mm. derud over er vandlåsen er selvrensene. Monteringsvejledning: Løft risten og fjern eksisterende vandlås. Rengør afløbet for fedt og snavs med alm. universalt rengøringsmiddel og varmt vand. Passende pakning monteres på No.1 vandlåsen. Låsens pakning samt øverste 5 cm af gulvafløbet indfedtes med pakkens indeholdende glidemiddel. Låsen skubbes ned i afløbet. Vær opmærksom på at låsen ligger korrekt og er tæt mod afløbets vægge. Bøjlen lægges til modsatte side af låsens afløbshul. Låsen fyldes med vand og risten lægges på plads. Rengøring af No1 vandlåsen: Ønsker man at rengøre vandlåsen for eventuelle sæberester, gøres dette nemt uden at løfte vandlåsen op. Løft risten, skru brusehovedet af bruseslangen. Bruseslangen føres ned i låsens afløbshul. Skyl låsen igennem med varmt vand. Afløbsrens er ikke nødvendigt. Anvendes gulvafløbet ikke i en længere periode(eksempelvis i sommerhuset), kan man med fordel placere en almindelig bordtennisbold i låsens øverste afløb. Dette vil bevirke at låsen ikke udtørrer og dermed ikke afgiver dårlig lugt.(Fyld låsen med vand inden placering af bordtennisbolden.) Husk at fjerne bordtennisbolden inden gulvafløbet atter tages i brug. Produktet er også blevet oprettet under følgenden numre; 153440110, 153440810 og 153415115. Produktet er det samme!
245 kr.
290 kr.inkl. fragt
VVSproffen.dk Logo
Profilbillede
Christian Johansson·Kategoriansvarlig for VVS artikler