Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Bosch Varme

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Bosch udvendig hvid metal skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

Bosch udvendig hvid metal skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

7735600373, 358811617, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varme bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Udenvendig skærm Ventilationsrør 500 Husk dette er kun udvendig skærm og ventilationsrør så du skal købe startpakke og styreenhed ved siden af.
1.889 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch udvendig rustfri skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

Bosch udvendig rustfri skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

7735600372, 358811616, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varme bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Udenvendig skærm Ventilationsrør 500 Husk dette er kun udvendig skærm og ventilationsrør så du skal købe startpakke og styreenhed ved siden af.
1.996 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch udvendig sort metal skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

Bosch udvendig sort metal skærm og Ventilationskanal til Vent 2000 D startpakken

7735600374, 358811618, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varme bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Udenvendig skærm Ventilationsrør 500 Husk dette er kun udvendig skærm og ventilationsrør så du skal købe startpakke og styreenhed ved siden af.
1.939 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch Vent 2000 D Decentral varmegenvinding Ø162 mm med ind- og udvendig skærm

Bosch Vent 2000 D Decentral varmegenvinding Ø162 mm med ind- og udvendig skærm

7735600363, 358810516, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varme bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Ventilator Varmegevindingsenhed Støvfilter Ventilationskanal Indvendig skærm Udvendig skærm hvid skærm Data: 4 trin kan ventilere fra 16-43 m³/h Varmegenindvinding op til 90% Automatisk styring, manuel,varmegevinding, sommerdrift og sove-funktion Indikator for rengøring/filterskifte Husk ventilatorerne skal monteres parvis så du som minimum skal bruge 2 stk + styrepanel. OBS Kan anvendes i køkken og bad men må så ikke køre som par
4.029 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch Styrepanel Vent 2000 D - til DIN skinne

Bosch Styrepanel Vent 2000 D - til DIN skinne

7735600366, 358810615, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varmen bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Styrepanel Strømforsyning til montering på DIN skinne Husk ventilatorerne skal monteres parvis så du som minimum skal bruge 2 stk + styrepanel. HUSK tilkøbe forfradåse.
2.379 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch Vent 2000 D Decentral varmegenvinding Ø162 mm startpakke

Bosch Vent 2000 D Decentral varmegenvinding Ø162 mm startpakke

7735600364, 358810517, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varme bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Ventilator Varmegevindingsenhed Støvfilter Indvendig skærm Data: 4 trin kan ventilere fra 16-43 m³/h Varmegenindvinding op til 90% Automatisk styring, manuel,varmegevinding, sommerdrift og sove-funktion Indikator for rengøring/filterskifte Husk ventilatorerne skal monteres parvis så du som minimum skal bruge 2 stk + styrepanel. Til denne startpakke skal du tilkøbe udvendig skærm med ventilationskanal (se relaterede produkter) OBS Må ikke anvendes i køkken og bad
2.779 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch Styrepanel Vent 2000 D - til indbygning i væg

Bosch Styrepanel Vent 2000 D - til indbygning i væg

7735600365, 358810614, Bosch Vent 2000 D er et ventilationssystem som benyttes til opbygning af decentral varmegenvinding. Det betyder ventilatorerne skal opsættes parvis og med en central styreenhed. Mange huse er blevet så tætte at der er blevet større behov for at få ventileret boligen. Løsningen gør at du nemt og automatisk får ventileret boligen samtidig med at du kan reducere varmeforbruget betydeligt. Du kan vælge om du ønsker at ventilere et rum eller et område med større behov. Styreenheden med indbygget fugtsensor kan tilsluttes 2 til 8 enheder. Hvor mange ventilatorer du skal anvende kan du se i databladet ovenfor. Sådan virker Vent 2000 D: Ventilatorerne installeres parvis og fungerer ved at den ene ventilator blæser frisk luft ind og den anden suger den brugte rumluft ud. Ventilatorerne skifter retning efter ca. 1 minut. Ventilatorerne har indbygget en keramisk sten som gør det muligt at gevindvinde op til 90% varmen fra luften der suges ud. Varmen bruges til at opvarme den kolde luft som pumpes ind i boligen. Hvorfor Vent 2000 D: Du kan med fordel montere Bosch Vent 2000 D da der er penge at spar på varmeregning. Typisk vil man i forbindelse med udluftning åbne vindue og døre og den kolde luft vil komme ind. Med denne løsning genbruger du varmen så du undgår den kolde udeluft. Desuden sker udluftningen også kun når der er brug for. Du sikrer også et bedre indeklima med det konstante luftskifte. Pakken indeholder: Styrepanel Strømforsyning til indbygning i væg Husk ventilatorerne skal monteres parvis så du som minimum skal bruge 2 stk + styrepanel. HUSK tilkøbe forfradåse.
2.460 kr.

Fragt ukendt

BilligVVS Logo
Bosch EasyControl CT200 - sæt 1 smart styring og 3 smart radiatortermostater - hvid

Bosch EasyControl CT200 - sæt 1 smart styring og 3 smart radiatortermostater - hvid

4.611 kr.
5.201 kr.inkl. fragt

Vvsplaneten

Bosch EasyControl CT200 - sæt 1 smart styring og 3 smart radiatortermostater. Sort

Bosch EasyControl CT200 - sæt 1 smart styring og 3 smart radiatortermostater. Sort

4.611 kr.
5.201 kr.inkl. fragt

Vvsplaneten

Profilbillede
Christian Johansson·Kategoriansvarlig for VVS artikler