Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Guitarforstærker Instrument forstærkere

Guitarforstærker Instrument forstærkere

100+ produkter
Sorter efter popularitet

1

3

...

5

Relaterede butikstilbud

Boss Katana 100 MK2 guitarforstærker

Boss Katana 100 MK2 guitarforstærker

100 watt guitarforstærker Med over 60 indbyggede Boss effekter Seks kanaler Med Katana MkII tager Boss, Katana guitarforstærkeren, og løfter den op på et nyt og højere niveau. Boss sætter turbo på Katana platformen med flere lyde, flere effekter og flere funktioner. Katana 100 MK2 er nu udrustet med variationer på hver af de fem indbyggede forstærkertyper, hvilket giver MK2 udgaven dobbelt så mange lydmuligheder. De indbyggede effektkategorier er blevet udvidet fra tre til fem, så du får mere real-time processing at vælge imellem. Brugervenligheden er også øget med et power amp input til modelling preamps, og multieffekter, enkel stereo expansion til dual amp setups, en opdateret editor software - og mange flere forbedringer. Med fem forskellige forstærkere at vælge imellem, og fem nye variationer, mulighed for forstærkning af akustiske guitarer, og et bredt udvalg af redigerbare effekter, repræsenterer Boss Katana 100 MK2 en helt ny generation af fleksible forstærkere til øvning og optræden. Brugerfladen på Katana 100 MK2 er traditionelt opbygget, så du hurtigt kan forme din tone, uden at du skal have fat i manualen, og du kan bruge Boss Tone Studio editor software til yderligere at tilpasse forstærkerens indstillinger og effekter - alt sammen fra din computer. Utal af effekter og lyde - frit valg Katana 100 MK2 er også udstyret med en vippefunktion, så du kan tilte forstærkeren og høre dig selv bedre, og en variable udgangsstyring, der giver dig mulighed for at styre, hvor højt forstærkeren spiller. Boss Katana 100 MK2 har fem forskellige grundindstillinger, som du kan vælge imellem. Clean, Crunch og Lead dækker området fra glimtende ren lyd og grumset rytmelyde til high-gain solo. Som en ekstra bonus er Boss Katana 100 MK2 udrustet med en Brown indstilling, der er afledt af BOSS Waza - tænk på ikonisk '80'er metal. Slutteligt giver acoustic indstillingen dig mulighed for at tilslutte din akustisk-elektriske guitar. Uanset hvilken musikstil du spiller, eller en...

2.756 kr.

Fri fragt

 DanGuitar
Peavey Classic 30 Tweed guitarforstærker

Peavey Classic 30 Tweed guitarforstærker

2 kanals guitarforstærker Ren rør design med 3 x 12AX7 og 4 x EL84 Ægte indbygget fjederrumklang 12” Celestion Midnight højttaler Ekstra højttalerudgang til eksternt guitarkabinet Spiller du elguitar, så er chancen for, at du har hørt om Peavey Classic 30 forstærkeren temmelig stor. Classic 30 er en højt værdsat forstærker, som p.g.a sin varme rørtone og det enkle og kompakte format hører til blandt klassikerne indenfor guitarforstærkere. Tre 12AX7 forforstærkerrør og fire EL84 effektrør giver dig den nødvendige kraft og overskud til, at du kan få en syngende ren lyd, og hvis du arbejder med Pre og Post indstillingerne, kan du fremkalde den svedige og harmoniske overdrive, som er så eftertragtet indenfor rock og blues musik. Drejer du den fuldt op leverer den en tæt og aggressiv rørforvrængning, som aldrig bliver ubehagelig eller skærende. Og den indbyggede fjeder rumklang giver tonen den autentiske rumklangs effekt, som få pedaler kan levere. Med 30 watt og 1 x 12 højttaler er Peavey Classic 30 en fremragende forstærker til guitarister, der er meget ude at spille. På de fleste små og mellemstore spillesteder er 30 watt alt, hvad du behøver at blive ordentligt hørt. Du fået et bredt tonalt område til at spille med, og du får en ekstra højttalerudgang til et højttalerkabinet, så du nemt at udvide din forstærker opsætning. Det kan være svært at finde en forstærker, der er velegnet til mange forskellige stilarter og som samtidigt er praktisk og håndterbar, men Peavey Classic 30 kan gøre det.

5.312 kr.

Fri fragt

 DanGuitar
Vox VX15-GT guitarforstærker

Vox VX15-GT guitarforstærker

Digitalt modellerede klassiske forstærkere 11 forstærkermodeller 8 digitale effekter 15W output & 6,5 højttaler VOX VX15 GT er en 15W digital combo-forstærker til elguitar som kan levere en alsidig tone og effekter til guitarister - derhjemme eller i studiet. Dets VET (Virtual Element Technology) kredsløb giver adgang til 11 forskellige forstærkertyper herunder både klassiske og moderne forstærkere. Intern digital behandling med 24-bit/44,1 kHz opløsning sikrer at du kan integrere højkvalitets effekter i din elguitarlyd herunder modulation, tremolo, delay, reverb og mere. God kontrol over lydniveau Med en ydelse på 15W og en 6,5 højttaler, er VX15 GT velegnet til miljøer, hvor det er nødvendigt at håndtere lydstyrken. En 3,5 mm minijack stereoudgang med højttalersimulering gør det muligt at bruge Vox VX15-GT til øvning med hovedtelefoner eller du kan bruge udgangen til optagelse. Indgangene inkluderer en jack instrument indgang og en 3,5 mm minijack stereo aux ind der kan bruges til at tilslutte en smartphone eller en anden musikafspiller. Holdbart design Det lette og holdbare ABS-kabinet er udstyret med et port-baseret refleks-design som udvider forstærkerens frekvensrespons og som forbedrer tonen i forstærkeren. Du kan skifte mellem to brugerindstillinger via toppanelets kontroller, eller bruge en VFS5 fodkontrol (medfølger ikke) og få adgang til op til otte programmer. En indbygget tuner hjælper dig med at holde din elguitar stemt uden at du skal have fat i en ekstern tuner.

1.111 kr.

Fri fragt

 DanGuitar
Marshall MG100HGFX guitarforstærker-top

Marshall MG100HGFX guitarforstærker-top

100 watt elguitarforstærkertop Med 4 kanaler Indbygget tuner Fodkontrol medfølger Marshalls MG100HGFX er en 100 watt forstærkertop, som har flere nyttige funktioner og egenskaber, end man normalt får i en 100 watt guitarforstærker. MG100HGFX er en særdeles alsidig forstærker, der er kraftig nok til at kunne bruges sammen med et band uanset stilart. Du får selvfølgelig den klassiske Marshall-lyd, som du kan skræddersy med den livlige 3-bånds EQ. Du får tillige muligheden for at benytte dig af fire programmerbare kanaler - Clean, Crunch, Overdrive 1 og Overdrive 2. Gain, bas, middle, treble, reverb og effekt kan indstilles individuelt på hver kanal og gemmes i MG100HGFX forstærkerens hukommelse, således at du til enhver tid kan vende tilbage og hente dine favoritlyde frem igen - enten ved at betjene forstærkeren eller via den medfølgende fodkontrol. Du får chorus, flanger, vibe, octave og separat delay og reverb, som kan kombineres med de andre effekter. For at tilgodese den moderne elguitarist har Marshall desuden udrustet MG100HGFX med en line-indgang, så du kan spille gennem MG100HGFX sammen med dine yndlingssange samt en hovedtelefonudgang, så du kan øve uden at genere dine omgivelser.

2.212 kr.

Fri fragt

 DanGuitar
Joyo Bantamp Vivo guitarforstærker-top

Joyo Bantamp Vivo guitarforstærker-top

Guitar rørforstærker 20 watt 5150 klon Britisk design Indbygget Bluetooth Bantamp serien består af en række små forstærkere, der specifikt er designet med en bestemt lyd i tankerne – med Vivo har Joyo lavet en praktisk og usædvanligt transportabel rørtop, som er inspireret af Van Halens 5150 guitarforstærker. Den kombinerer transistor- og rørteknologi, hvilket resulterer i en lille forstærkertop med en enormt høj ydelse. Forstærkeren leverer 20 Watt, og er uden tvivl den mest funktionsrige og alsidige mini-forstærker i sin klasse. Forforstærkeren i Joyo Vivo er baseret på et 12AX7 forforstærkerrør, som tilfører forstærkeren den varme og bløde tone, vi kender fra rørforstærkere. Du får to kanaler at vælge imellem, hvor den første kanal specifikt er beregnet til at levere en flot og afbalanceret klar tone, mens kanal to giver en varm og tæt forvrænget lyd til din elguitar. Guitarforstærkeren styres via kontrolsektionen på forsiden af forstærkeren, hvor du får volumenkontrol og tonekontrol, samt en gain-kontrol til at styre mængden af forvrængning på kanal to. Derudover har Vivo indbygget Bluetooth, som du kan bruge til at afspille musik igennem, f.eks. når du har nogle sange eller soloer, du skal øve. På bagsiden af forstærkeren er der et effektloop, så du kan integrere dine modulationsbaserede effekter (phaser, flanger, tremolo og chorus) i din lyd. Det er bedre at placere disse effekter i et effektloop, da de lyder klarere og mindre mudrede, når de sættes i effektloopet i modsætning til, når de placeres mellem guitaren og forstærkerens indgang. På bagsiden finder vi også Vivo forstærkerens højtalerudgang, som kan trække alle 8 eller 16 ohms kabinetter samt en hovedtelefonudgang, som leverer et højttaleremuleret signal, så du kan øve med en flot og varm lyd, selvom du bruger hovedtelefoner. Når du først begynder at arbejde med denne forstærker, vil du hurtigt glemme dens størrelse, men du vil ikke glemme den meget overkommelige pris og fantastiske tone, som den le...

1.199 kr.

Fri fragt

 DanGuitar
Log ind

Bliv gratis medlem