Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Beurer Varmepude

2 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Beurer 2 Go Varmepude m/powerbank

Beurer 2 Go Varmepude m/powerbank

Denne lette og smarte batteridrevet sædevarmepude, fra Beurer, er lige til at tage med på farten både udendørs og indendørs. Varmepuden varmer i ca.2 timer og har 3 temperaturindstillinger. Den er lavet i bløde og skridsikre materialer og kan maskinvaskes ved 30 gr. Opbevaringspose til puden medfølger. Opvarmningen sker via en Powerbank (genopladelige batterier) Når powerbanken er fuldt opladet, kan den holde puden varm i op til 2 timer, imens den anvendes. USB ledning for tilslutning til oplader medfølger. Oplader/adapter medfølger ikke, så her kan typisk anvendes en oplader til mobiltelefon, hvor ledningen kan tages af. F.eks. fra en smartphone.
489 kr.

Fragt ukendt

Seniorsam

Beurer Varmepude HK035G

Beurer Varmepude HK035G

Supersoft varmepude med 3 års garanti. Blødt betræk i øko-tex gør varmepuden til en behagelig oplevelse, og overfladen føles silkeblød. Varmepuden har 3 regulatorindstillinger (1,2,3) for den ønskede varmeeffekt, og en autosluk efter 90 minnutter som sikrer at varmepuden altid slukker! Modellen har en ekstra hurtig opvarmning, som gør at varmeeffekten meget hurtigt opnåes.
379 kr.

Fragt ukendt

Seniorsam

Beurer HK 42 Super Cosy pude

Beurer HK 42 Super Cosy pude

Den blødeste varmepude fra Beurer, hvor stoffet er et åndbart Øko-tex microfleece, kaldeet “Super Cosy”. Varmepuden har også BSS overophedningsbeskyttelse og 3 indstillinger af temperaturer. Varmen fordeles jævnt over hele puden. Kan maskinvaskes ved 30 grader.
389 kr.

Fragt ukendt

Seniorsam

Varmepude Beurer HK 48 Sofa

Varmepude Beurer HK 48 Sofa

Brug den lækre varmepude til nakke, ryg, læn eller bare som en hyggepude. Puden slukker efter 90 min (autosluk) Hyggelig og blød sofa-varmepude I microfiber materiale. Varmepuden har 2 anvendelsesmuligheder: Brug den som hyggelig sofavarmepude evt. til lændesmerter eller mavesmerter. Eller åbn lynlåsen og tag den medfølgende sofapude ud. Nu har du en almindelig varmepude, som er ekstra varm da den er varmeisoleret på den ene side og således sender alt varme i en retning. Varmepuden er desuden åndbar og hudvenlig. 3 års garanti.
499 kr.

Fragt ukendt

Seniorsam

Profilbillede
Elin Nilsson·Kategoriansvarlig for Velvære