Strygejern & Tøjdamper

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Kigger du efter et klassisk strygejern eller en steamer (et håndholdt dampstrygejern som du blandt andet kan bruge til tøj, der hænger)
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Sorter efter popularitet
Strygejern & Tøjdamper Philips Steam & Go GC362
200+ overvåger

Philips Steam & Go GC362

Tøjdamper, Damp, Vertikal, 1300 W, Dampkapacitet: 24 g,70 ml

552 kr.

4,3

STRYGEJERN

Almindelige spørgsmål

Et strygejern er et af de mest almindelige husholdningsprodukter i hjemmet. Det bruges på krøllet tøj for at gøre det glat. Strygejernet har en metalplade, som består af jern, og den varmes op, når du sætter det i stikkontakten. Pladen er igen forbundet med strygejernets krop, som indeholder håndtaget, vandbeholderen og varmeregulatoren. Når du sætter strygejernet i stikket, begynder det at varme op til den temperatur, du har valgt, og når lyset slukker, viser det, at pladen har nået den korrekte varme. Herefter kan du begynde at stryge og på den måde glatte tøjet ud.

Det afhænger af det mærke og den model, du har, da forskellige modeller har forskellige temperaturintervaller. I mange tilfælde kan temperaturen ligge på alt fra 120 grader celsius helt op til 240 grader celsius – men også langt højere. Det er vigtigt at regulere varmen i forhold til materialet. Hvis du f.eks. stryger bomuld, er anbefalingen en temperatur på 204 grader. Hvis du i stedet skal stryge nylon, bør du sænke temperaturen til 135 grader.

Der er mange husråd, der fungerer til rengøring af et strygejern, men et af de mest almindelige er at tage en spiseskefuld eddike og blande det med vand. Blandingen hælder du i strygejernets vandbeholder. Til sidst skal du aktivere strygejernets dampfunktion for at starte rengøringsprocessen. Hvis der sidder plastik eller lignende fast på strygejernet, kan du tage en skarp kniv og forsigtigt fjerne det uønskede materiale.

Annonce