Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Leifheit Strygejern

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Leifheit strygebræt Air Board Express L Maxx Solid

Leifheit strygebræt Air Board Express L Maxx Solid

Ekstra stort strygebræt Leifheit Air Board Express L MAXX Solid har alt, hvad et moderne strygebræt skal have. Lighter end strygebrætter med strygeflade af udvidet metal og chassiset er absolut robust og stabilt. Det ekstra store rene bomuldsperforerede strygningsområde gør det muligt for jernet at passere og absorberer fugt optimalt. Montering og opbevaring er et stykke kage, fordi Air Board Express L Solid har en strygeflade lavet af speciel ultra-let plastik. Overfladen på 130 x 45 cm hviler på en robust og absolut stabil base af runde 35 mm tykke rør. Højdejusterbar til 98 cm - til næsten enhver kropslængde kan den ideelle arbejdshøjde justeres. Strygebrættet har en fast metal dampgenerator hylde, hvor alle almindelige typer dampgeneratorer passer. Med praktisk udskæring for sikkert at opbevare almindelige strygejern. Steamgeneratorplatformen har også et tøjbøjlebeslag, som du kan hænge de strygte skjorter eller jakker på. Med ledningsføring til bevægelsesfri strygning, uden at kablet kommer i vejen.

799 kr.

Fri fragt

Frank
Leifheit Strygebræt AirBoard Compact - L 120 cm

Leifheit Strygebræt AirBoard Compact - L 120 cm

Dette Leifheit Airboard strygebræt er et strygebræt i meget høj kvalitet. Stryg dit tøj 33% hurtigere Letvægt – kun 4 kg 5 års garanti Dette Airboard strygebræt fra Leifheit måler 120 x 38 cm og er et strygebræt i topkvalitet. Selve strygebrættet vejer kun 4 kg og er derfor utrolig nemt at flytte og ligeledes let at slå op og i. Ideelt strygebræt for ældre mennesker eller svage personer. Stryg dit tøj 33% hurtigere Strygebrættet har thermoreflect cover, som fungerer på den måde, at der på indersiden er en speciel coating, som sender dampen tilbage igennem tøjet. Dette gør at der kommer mere damp igennem tøjet, som resulterer i hurtigere strygning. Selve strygebrættet er lavet i et specielt varmeisolerende materiale, som optager varmen, hvilket normale metalstrygebræt ikke gør. Dette bidrager ligeledes til hurtigere strygning. Letvægt Stabilt og højdejusterbart Understellet på strygebrættet er lavet i meget robust metal. Højden kan endvidere justeres, så det passer til flere personer. Kan justeres fra 75-98 cm.

500 kr.

Fri fragt

Imerco
Leifheit Airflow M Solid Plus Strygebræt - H 74 - 100 cm - Air Flow teknologi - Thermo Reflect

Leifheit Airflow M Solid Plus Strygebræt - H 74 - 100 cm - Air Flow teknologi - Thermo Reflect

Air Flow strygebrættet fra Leifheit er udstyret med ekstra smart teknologi, som sikrer dig effektiv strygning ved hjælp af specialcover og skaber de mest optimale forhold, så du undgår folder på tøjet! Undgå folder med Air Inflate Ekstra damp med Thermo Reflect Integreret stikkontakt til strygejern Ingen folder med Air Inflate Air Inflate betyder, at der dannes en luftpude under strygebetrækket, som hindrer, at strygetøjet rynker og folder under strygningen. Så smart! Funktionen betjenes helt enkelt med en tænd-/slukkontakt. Strygning på begge sider med Thermo Reflect Strygebrættet fra Leifheit har Thermo Reflect-cover. Der er på indersiden afcoveret en speciel coating, som sender dampen tilbage igennem tøjet. Dette betyder, at tøjet bliver strøget fra begge sider! Og resulterer i hurtigere og mere effektiv strygning. Integreret stikkontakt til strygejern Strygejernet kan forbindes direkte til en integreret stikkontakt på strygebrættet. Nemmere bliver det ikke at stryge tøj. Selve strygebrættet vejer kun 5,6 kg og er derfor utroligt nemt at flytte og ligeledes let at slå op og i. Det er stabilt og højdejusterbart (74-100 cm), så hele familien kan stryge - og det er muligt at betjene både stående og siddende. Understellet på strygebrættet er lavet i meget robust metal. 5 års garanti.

1.300 kr.

Fri fragt

Imerco
Leifheit Air Active M Strygebræt - B 38 x L 118 cm - Hvid - Air Glide teknologi

Leifheit Air Active M Strygebræt - B 38 x L 118 cm - Hvid - Air Glide teknologi

Nyd at ordne strygetøjet på Air Active M strygebrættet fra Leifheit, der med den smarte Air Glide teknologi udnytter luften og hjælper dig til et helt glat resultat af din strygning. Halverer strygetiden Air Glide teknologi En strygeflade på 118 x 38 cm Som at stryge på en luftpude Air Active M strygebræt halverer strygetiden og giver dig glat tøj, helt uden rynker og folder. Det er takket være den effektive Air Glide teknologi med indblæsning, udsugning og oppustning af strygefladen, at du får de fine stryge-resultater med Active Air M strygebrættet. Det kan føles som om strygejernet bare svæver over tøjet, mens dampen suges væk og efterlader tøjet skabstørt og rynkefrit. Strygning med komfort Leifheit Air Active M strygebræt passer til alle dampstationer, der måler op til 26 x 31 cm. Strygebrættet har en ergonomisk sænket holder til dit strygejern eller dampstation for en oplevelse af komfort, mens du stryger. For god plads til at håndtere tøjet måler brættets strygeflade 118 x 38 cm. Strygebrættet består af ultralet specialplastik, hvilket gør, at det også er let at løfte og manøvrere rundt med.

1.900 kr.

Fri fragt

Imerco
LEIFHEIT Bügeltisch Air Board M Compact Plus, 1

LEIFHEIT Bügeltisch Air Board M Compact Plus, 1

Leifheit AirBoard Compact M Plus Bügelbrett , 72586

357 kr.
544 kr.inkl. fragt

Mioga

Log ind

Bliv gratis medlem