Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Severin Strygejern

Relaterede butikstilbud

SEVERIN jern 1.200 W

SEVERIN jern 1.200 W

Den ivrige husstandshjælper: Letvægtsstøbejern med aluminiumsfinskåret sål til daglig strygning uden stor indsats Behagelig betjening: let strygning i hullerne takket være glidesål og smal spids, optimalt resultat takket være trinløs temperaturregulering med forsigtighedsindikator symboler Sikker håndtering: Varmebestandigt håndtag, Overtemperaturbeskyttelse, Indikatorlampe, Stabil hylde, Drejekabelbøjningsbeskyttelse Tysk kvalitet - 2 års garanti, ydeevne: ca. 1.200 W, høj kvalitet håndværk: varmebestandig plastikhus, nem rengøring efter afkøling med en fugtig klud Leveringsomfang: 1 SEVERIN jern, BA 3211, dimensioner (LxBxH): 30,5 x 11,5 x 12,5 cm, vægt: 600 g, farve: hvid

449 kr.

Fri fragt

wupti marketplace
Severin BA 9659

Severin BA 9659

Træt af krøller i tøjet? Med et nyt strygejern fra Severin kan du hurtigt komme til at ligne en million igen. Du kan tilpasse strygejernet efter, hvor krøllet tøjet er, fordi dampmængden er justerbar. Du kan også bruge det til lodret strygning, hvor tøjet hænger på en bøjle. Og hvis du skal bruge ekstra meget damp, enten hvis tøjet er meget krøllet eller du har travlt, kan du bruge dampskudsfunktionen. Den leverer 80 g damp i minuttet. Strygejernet har en automatisk slukfunktion, der sørger for at slukke for strygejernet, hvis du ikke har brugt det i et stykke tid. Derudover har det også et afkalkningsprogram, der fjerner kalkrester og -aflejringer for dig. Og som en ekstra bonus har strygejernet også et selvrensningsprogram, så du også slipper for rengøringen.

289 kr.

Fri fragt

WhiteAway.com
SEVERIN REJSESTRYGEJERN

SEVERIN REJSESTRYGEJERN

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre. Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget. Effekt 1000 watt. Spænding 110-230 volt. Inklusiv målebægre til påfyldning.

250 kr.

Fragt ukendt

Valby Isenkram

Ingo de Temple·Kategoriansvarlig for Strygejern

Populære søgninger i Strygejern

Log ind

Bliv gratis medlem