Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Tefal Autosluk Strygejern

Tefal Autosluk Strygejern

59 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Tefal dampstation - Pro Express Ultimate GV9611E0

Tefal dampstation - Pro Express Ultimate GV9611E0

Dampstation fra Tefal Er der godt gang i vaske- og strygetøjsfabrikken derhjemme? Så kan Pro Express Ultimate gøre underværker i din hverdag. Den kraftige dampteknologi forkorter strygetiden og leverer fejlfri resultater. Konstant damp 180 g/min. - Dampskud 480 g/min. Antidryp- og antikalksystem Autosluk Nul dryp, kun damp Pro Express Ultimate er udstyret med et dobbelt beskyttelsessystem, der lader dig stryge løs uden bekymringer. Antidrypsystemet holder tøjet pletfrit ved at forvandle dråber og utætheder til damp. Antikalksystemet sikrer langvarig ydeevne. Den ultimative dampeffekt Dampstationens højtryks-kedelteknologi giver et kontinuerligt dampudslip på op til 180 g/min. og intense dampskud på op til 480 g/min. Det får krammet på selv de kraftigste krøller og giver dig en effektivitet og ikke mindst et resultat i professionel kvalitet.

3.499 kr.

Fri fragt

Coop.dk
Tefal dampstation - Pro Express GV8730E0

Tefal dampstation - Pro Express GV8730E0

Dampstation fra Tefal Lad ikke bunken med strygetøj tage pusten fra dig. Pro Express fikser hver en fold - med lethed. Kombinationen af et kraftfuldt damptryk og en brugervenlighed i top gør strygningen til en leg. Konstant damp 120 g/min. - Dampskud 400 g/min. Ingen indstilling - Kan bruges på alle tekstiler Durilium AirGlide Autoclean-strygesål Lang og kalkfri levetid med kalkopsamler Autosluk Nem og sikker strygning med No setting-system Fyld vand på tanken, lad apparatet varme op, og du er klar til kamp mod krøllerne. Dampstationen skal ikke indstilles som et almindeligt strygejern. Den præcise kontrol over dampen sikrer en risikofri strygning på alle tekstiler, selv de mest sarte. Nystrøget tøj i ekspresfart Pro Express har en vandbeholder på 1600 ml og en dampgenerator med et tryk på op til 6,7 bar. Dette giver en konstant dampmængde på 120 g/min. og dampskud på op til 400 g/min. Så må selv de stædigste folder lægge sig fladt ned.

1.999 kr.

Fri fragt

Coop.dk
TEFAL STRYGEJERN - FV3773E0

TEFAL STRYGEJERN - FV3773E0

Kort beskrivelse Tefal Maestro 73 strygejern er let og kompakt. Strygejernet har keramisk strygesål, anti-dryp funktion, autosluk efter 8 minutter, vertikal damp, antikalk system og 2,5 meter ledning. Strygejernet er på 2200 watt, giver 110 gram dampskud/minut og konstant damp på 30 gram/minut.

300 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Tefal dampjern Turbopro

Tefal dampjern Turbopro

Detalje om produktet Dette dampjern fra Tefal hører til blandt de stærkeste - og dermed de hurtigste - på markedet. Afklakningssystem 2600 watt 220 gr. damp i dampskud 50 gr. konstant damp kan vertikal dampe antidryp funktion autosluk 300 ml. vandtank Tefals Durilium sål

700 kr.

Fragt ukendt

Merrild Isenkram

TEFAL STRYGEJERN TURBO PRO ANTI CALC

TEFAL STRYGEJERN TURBO PRO ANTI CALC

Tefal Dampstrygejer er en effektig og kraftig hjælp i huset. Med Turbo Pro Anti-Calc systemet sørger den for at gøre din strygning nemmere, lettere, hurtigere og bedre. Dette strygejern har en indbygget kalk-opsamler, som sørger for en ekstra langvaring strygeevne. Overfladen på strygejernet er lavet i Durilium AirGlide, som glider ekstra let på stoffet og gør din strygning endnu mere ubesværet for dig. Tefals Premium Durilium AirGlide Autoclean sål sørger både for at passe på dit tøj og din maskine. Med et dampskud på hele 220g/min producerer dette så store mængder damp, at det med øget hastighed sendes ind i stoffet og ekstra effektivt bekæmper selv de strideste folder. Ud over disse funktioner har strygejernet også anti-dryp funktion, så du er sikker på, der ikke kommer dråber og skjolder på dine skjorter og kjoler. Som sikkerhed har strygejernet autosluk som sammen med den stabile bund giver dig ekstra god sikkerhed. Dampskud 220 g/min. Damptryk 50 g/min. Vandbeholder 0,30 liter. Effekt 2600 watt.

500 kr.

Fragt ukendt

Valby Isenkram

Tefal dampjern turbo pro

Tefal dampjern turbo pro

Detalje om produktet Tefal Turbo Pro dampstrygejern. Strygejern med 200 g/minut turbo dampskud der driver dampen dybt ind i stoffet og giver et enestående strygeresultat. Durilium AirGlide Autoclean strygesål der giver perfekt glid over tøjet og forbliver ren over tid - samtidigt garanteres en maksimal spredning af damp. Konstant damp på 50g/min og dampskud på 200 g/minut. 2600 watt sikrer hurtigt og konstant opvarming. Smart autosluk der slukker strygejernet såfremt det ikke røres (30 sekunder på strygeflade, 8 minutter opretstående) Automatisk dampindstilling - du skal blot vælge stoftype og så indstiller strygejernet selv resten

800 kr.

Fragt ukendt

Merrild Isenkram

TEFAL STRYGEJERN UDEN INDSTILLING - FV4980E0

TEFAL STRYGEJERN UDEN INDSTILLING - FV4980E0

Kort beskrivelse Tefal strygejern med Smart Protect gør, at du ikke selv skal indstille temperaturen. På grund af en perfekt kombination af damp og temperatur er det muligt at gå direkte fra silke til bomuldsstof uden risiko. Strygejernet har autosluk efter 8 minutter, antidryp, automatisk afkalkning og durilium strygesål som glider let. 180 gram dampskud/minut og konstant damp på 40 gram/minut. 2600 watt.

600 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Tefal dampjern

Tefal dampjern

Detalje om produktet Med Aquaspeed All Black får du: - 300 ml vandtank - 0-40 g/min konstant damp - 170 g/min dampskud - Lodret damp - ECO-indstilling (20 % energibesparelse) - Integreret anti-kalk system - Selvrens funktion - Autosluk (efter 30 sek. efterladt i vandret position / efter 8 min. efterladt i lodret position) - Ultragliss Diffusion strygesål for optimal dampdistribution og glideevne

880 kr.

Fragt ukendt

Merrild Isenkram

Log ind

Bliv gratis medlem