• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkkenapparater
  4. Frituregryder
  5. TriStar Frituregryder

TriStar Frituregryder

Filtrer
Produktegenskaber
Mål

22 produkter

TriStar Frituregryder TriStar FR-6949

TriStar FR-6949

Vindue, Aftagelig skål, Køligt kabinet, Non-slip fødder, Overophedningssikring, Opvaskemaskineegnet, 2000 W,Oliekapacitet 5 liter

499 kr.
9+butikker
FRITUREGRYDE

Almindelige spørgsmål

Når du skal friturestege, er det vigtigt at bruge olier, der er fremstillet til de høje temperaturer, der opstår under friturestegning, derfor er varmpressede olier mere velegnede end koldpressede olier. De mest almindelige olier er rapsolie, majsolie, solsikkeolie og jordnøddeolie – men der er også andre eksempler på olier, der fungerer godt.

Det kommer an på, hvad du laver, og hvor længe frituregryden står imellem hver stegning, men man plejer at sige, at man kan bruge en portion olie ca. 7-12 gange, før det er tid til at skifte den. Som tidligere nævnt afhænger det dog i høj grad af, hvad du steger – nogle fødevarer eller produkter betyder, at du skal skifte olien oftere eller sjældnere. Man kan også opbevare sine olier i køleskabet, hvis man gerne vil holde dem friske længere. Mange skifter olie efter hver brug, men det er altså ikke nødvendigt.

Pommes frites er en ret, som mange sætter pris på, og de er nemme at lave selv.

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i den ønskede form.
  2. Hvis du vil, kan du lægge kartoflerne i koldt vand i 30-60 minutter før friturestegning; det giver et bedre resultat.
  3. Tør kartoflerne af, og varm frituregryden op til 140 grader celsius.
  4. Frituresteg pommes fritterne i 5-6 minutter, og tag dem derefter forsigtigt op.
  5. Skru varmen op til 180 grader celsius og frituresteg dem endnu en gang, indtil de bliver gyldenbrune.
  6. Læg dine pommes frites på en bageplade, og krydr med krydderier efter eget valg.
Annonce