Tom vandbeholderregistrering Espressomaskiner

Op til 5.000 kr.
Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Mål

56 produkter

Tom vandbeholderregistrering Espressomaskiner Siemens EQ.9 s300 TI923309RW
100+ overvåger

Siemens EQ.9 s300 TI923309RW

Espressomaskine, med Kaffekværn, Mælkeskummer, Aftagelig vandbeholder, Display, Drypbakke, 1500W, Kapacitet: 2.3 L, Kapacitet (kopper): 2 Kopper, Genanvendelig, Ledningslængde: 100 cm, Farve: Sort

7.142 kr.

4,6

Tre tips, når du skal købe en espressomaskine

Nørder du med din kaffe, eller vil du hellere bare kunne trykke på en knap?
Der findes tre forskellige typer espressomaskiner: 

  • En semiautomatisk espressomaskine er til hjemme-baristaen, kaffenørden og kaffe-aficionadoen – altså dig, som har en dedikeret espressokværn ved siden af. Her kan du fremtrylle en klassisk espresso med perfekt crema og øve dig på latte-art med mælkeskummeren. 

  • En automatisk espressomaskine styrer brygningen lige fra den indbyggede kaffekværn til vandtryk, vandmængde og rengøring – men du skal selv bruge mælkeskummeren. 

  • En fuldautomatisk espressomaskine er til dig, der vil have en kop kaffe, latte, americano eller cappuccino med et enkelt tryk på en knap. Det integrerede mælkesystem, direkte vandtilslutning og andre smarte funktioner klarer resten for dig.

De fleste espressomaskiner kræver deres plads i køkkenet, og så findes der ikke en espressomaskine, der ikke larmer. Men der findes mindre modeller såvel som nogle, der støjer mindre end andre.

Maskinens størrelse påvirker normalt også maskinens kapacitet. Er der eksempelvis fire kaffedrikkende personer i din husstand, så gå efter en maskine, hvor vandtanken er på mindst 1.800 ml. eller en espressomaskine med direkte vandtilførsel. Så slipper I for at skulle fylde vand på i tide og utide.

Hvis du vil have den bedste kop espresso, så er en semiautomatisk espressomaskine vejen frem. Selvom du selv skal gøre arbejdet, så kan de bedste løbe op i heftige priser (plus en dedikreret espressokværn).

De halv- og fuldautomatiske modeller kan derfor være langt billigere, og have både indbygget Wi-Fi, automatisk rengøring og sensor for tom vandbeholder – sidstnævnte sikrer, at du ikke står med en halvtom kaffekop.

Eller hvad med at indbygge espressomaskinen i et køkkenskab?

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os