Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Nespresso - synonym med friskbygget kaffe

Nespresso er efterhånden blevet synonymt med friskbrygget kaffe af høj kvalitet. En dampende varm espresso er ikke længere noget, som man kun finder på velassorterede cafeer i de større byer. I dag kan alle med en Nespresso kaffemaskine i køkkenet servere spændende kaffesorter og forskellige kaffevarianter uden at skulle ligge inde med et gigantisk lager.

Nespresso maskinerne bruger nemlig individuelle kapsler, så det er muligt at brygge en enkelt kop ad gangen og afprøve nye kaffevarianter uden indkøb af halve eller hele pund kaffe. Fordi kapslerne beskytter den kværnede kaffe mod luft, lys og fugt, forbliver kaffen frisk. Kun et par procent af verdens kaffeproduktion ender som en del af Nespresso Grand Crus kollektion. Nespresso stiller nemlig høje krav til kaffebønnernes kvalitet, og kvalitetskontrollen er med hele vejen fra dyrkning over høst til blanding, ristning og kværning.

Eksklusive aromaer og spændende varianter

I en familie eller vennekreds har alle deres egen mening om kaffe. Nogle foretrækker en stærk kop espresso, mens andre hellere vil have en mildere version tilsat mælk eller måske i en koffeinfri udgave. Nespresso kaffemaskiner er særligt designet til at frembringe Nespresso kaffekapslernes eksklusive aromaer og spændende smagsvarianter. Et udtrækningssystem med et tryk på op til 19 bar samt temperaturregulering og en ensartet fordeling af vandet gennem kapslen sikrer en kop kaffe af højeste kvalitet hver gang. Nespresso kaffemaskiner er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer og i et tidløst design, der pynter i ethvert køkken. Det enkle design betyder desuden, at der ikke er mange komplicerede menuer og knapper at holde styr på. Betjening af en Nespresso kaffemaskine er intuitiv og kræver ingen forudsætninger.

Nespressokapsler kan ikke købes i supermarkeder eller hos forhandleren, men skal købes i Nespressos egne butikker eller bestilles via internettet, telefon eller fax. Nespresso har valgt denne model for at forhindre, at kunderne får kaffe, som ikke har været opbevaret rigtigt, eller som er tæt på udløbsdatoen.

Filter1