Blendere

Blendere med kande
Filtrer
Mål

Tilbud

Blendere på tilbud
Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

1.499 kr.1.973 kr.

Elgiganten.dk

500+ produkter

Blendere Nutribullet Pro
100+ overvåger

Nutribullet Pro

Smoothieblender, 900 ml, Aftageligt blad, Opvaskemaskineegnede dele, 900W

699 kr.

4,3

Blendere Bosch VitaBoost MMBH6P6B
Bedst i test

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Blender med kande, 2000 ml, Opvaskemaskineegnede dele, Måleindikator på kanden, BPA-fri, Støder, Trinløs, Pulsfunktion, Rengøringsprogram, 1600W

1.499 kr.

En fantastisk effektiv og kraftfuld blender til den store familie

Tre tips, når du skal købe en blender

En blender til smoothie i en husstand på fire personer, hvor hver person drikker 3 dl smoothie, har brug for en kande på mindst 1,2 liter – sådan siger matematikken.

Men indregienserne fylder meget mere end den færdige smoothie fylder meget mindre. Derfor får du måske brug for en kande, der kan rumme mere end den ønskede mængde færdig smoothie.

De fleste blendere har en motoreffekt på 500-2.000 watt. Motorens effekt fortæller, hvor kraftfuld blenderen er. Hastigheden måles i RPM (omdrejninger pr. minut) og varierer fra 10.000-40.000 RPM.

Især hårde og store ingredienser stiller store krav. En blender til isterninger skal både være kraftfuld, hurtig og robust – har skal både knive og lejer kunne modstå belastningen.

Hvad får du brug for? Her er nogle af de mest efterspurgte egenskaber: 

  • En blender til isterninger kan knuse is til både smoothies og fredagsdrinks.

  • Blender med dele, der tåler opvaskemaskine. OBS.: Pak ikke opvaskebørsten helt væk. Ofte er det kun kanden og låget, der tåler en tur i opvaskemaskinen.

  • En blender til varme væsker kan ofte tåle selv kogende væsker – men glem ikke at være forsigtig!

  • En blender, som ikke larmer – glemt det! Alle blendere larmer, og nogle mere end andre. Ofte vil de dyrere og tunge modeller dog have et mere behageligt støjbillede. 

  • En blender, der kan varme – ja, de findes. Nogle modeller kan opvarme til kogepunktet alene ved at køre på fuld tryk i 10-15 minutter. 

Annonce