Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Marantz Stereo forstærker

Marantz slår et slag for kvaliteten

Udviklingen i musikindustrien har i de senere år peget i én retning: Mere digitalisering. Online musiktjenester stormer frem både i Danmark og udlandet. Men sideløbende med denne udvikling har en modreaktion manifesteret sig.

Audiofile connaisseurs verden over kræver kvalitet, og det er en strømning, som langsomt breder sig. De gængse stereoanlæg magter typisk ikke at gengive alle de detaljer og nuancer, som skaber helheden, når man afspiller et stykke musik. Hvis man som musikelsker vil yde sin yndlingskunstnere retfærdighed, kommer man derfor ikke uden om at investere i noget anstændigt isenkram.

Hos HiFi-producenten Marantz har man 60 års erfaring med at producere lydudstyr i verdensklasse. Lige siden grundlæggeren Saul Marantz samlede sin første forstærker i kælderværkstedet i New York i 1948, har virksomheden stræbt efter den perfekte gengivelse af lyd. I dag er sortimentet udvidet med en lang række HiFi-produkter. Men det er stadig den samme kærlighed og kompromisløse tilgang til produktionen, der ligger bag. Til stor glæde for musikentusiaster verden over.

Alle Marantz’ produkter bliver godkendt af audiodesigneren Ken Ishiwata, som er en af de mest anerkendte navne inden for lydindustrien, inden de får lov at komme i handlen. Det sikrer en høj kvalitet i begge Marantz’ produktrækker og bestræbelserne på at udvikle det ultimative lydsystem udmønter sig hyppigt i forskellige priser og anerkendelser fra branchen.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem