1. Guides

Bæredygtige produkter - tag et miljøvenligt valg

Sara Assadi

Opdateret 21. december 2021

Vil du gerne tage et bæredygtigt valg? Der er efterhånden flere og flere muligheder på markedet, og vi har listet nogle af dem herunder. Fælles for dem alle er, at de har en miljøcertificering, som er din sikkerhed for at bæredygtigheden er på plads.

Parlux 3800 Eco Ceramic & Ionic

Parlux 3800 Eco Ceramic & Ionic

Bygget af genbrugsmaterialer, langt levende motor, 100% biologisk nedbrydeligt emballage og dokumentation. Alt det giver en flot miljøvenlig profil - og tørt hår på samme tid. Og så gør det jo ikke noget, at den har en lav vægt og ion teknologi - som sikrer en effektiv tørring.

Sammenlign priser
ASUS ZenBook 14 BX425EA-KC546R

Asus Zenbook

Asus Zenbook har godkendelsen Energy Star, som betyder at den udnytter energien effektivt.

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV

Robotstøvsugeren er Bedst i test i vores store test. Når du vælger en testvinder, så er du en hel del mere sikker på ikke at købe katten i .... robotten. På den måde får du også et produkt, som du med stor sandsynlighed ikke fortryder.

Desuden er der ikke noget overflødigt affald - altså udover det robotten samler i beholderen. I stedet for en pose, så tømmer du bare beholderen - og filteret kan vaskes og dermed bruges i meget lang tid.

Rubens Barn Mini Ecobuds Flora 23cm

Rubens Barn Mini Ecobuds Flora 23 cm

Rubens barn bløde dukker med virkelig søde ansigtsudtryk. Dukkerne er virkelig populære hos både børn og deres forældre. Dukerne er helt økologiske og bærer mærket Øko-tex for en maximalt omsorgsfuld sove- og legekammerat.

Fairphone 4 256GB

Fairphone 4 - 256GB

Fairphone fremstilles på en både etisk og bæredygtig måde. Samtlige dele skal kunne udskiftes, metallerne stammer ikke fra miner med børnearbejde - og garantien er på flotte 5 år.

Rudolph The Glowgetters Gift Set

Rudolph Care The Glowgetters

En lækker gaveæske som sikrer en velnæret vinterhus for den miljøbevidste. Svanemærkede og Ecocert Cosmos Organic-mærkede produkter. Selve æsken er endda fremstillet af 80% genanvendt materiale.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

En powerbank er sådan set bare et mobilt ekstra batteri - men den her powerbank kan oplades via solenergi. Kapaciteten rækker til cirka 6 opladninger af en almindelig smartphone - og du kan oplade to enheder på samme tid.

LG 24TN510

LG 24TN510

Energimærkningen viser hvor energikrævende skærmen er. Skalaen går mellem A og G - LG 24TN510 ligger helt i top.

Viewsonic PX701-4K

Viewsonic PX701-4K

Med ECO mode forlænges holdbarheden af lampen til cirka 20.000 timer.

LastSwab Basic Genanvendelige Vatpinde

LastSwab Basic Genanvendelige Vatpinde

Vatpinde. Skal man bruge dem (i ørene) ... eller skal man ikke? Det er der delte meninger om. Men en vatpind kan jo bruges til andet end ørerne.
Og hvis du skal bruge dem, så kan du da lige så godt vælge en genanvendelig (vat)pind.

EverEarth Carpentry Beach

EverEarth Carpentry Beach

En bæredygtig lege-værktøjsbænk med værktøj i økologisk træ - til den lille snedker i hjemmet. Velegnet fra 3 år.

Miild Skin Love Comfort & Caring Facial Cream 50ml

Miild Skin Love Comfort & Caring Facial Cream 50ml

En økologisk og vegansk ansigtscreme, som er nærende og plejende for alle hudtyper.

Wedo No Plastic Shampoo Bar 80g

Wedo No Plastic Shampoo Bar 80 g

En shampoo-bar sparer på al den overflødige emballage som du normal klemmer, hælder eller pumper shampooen ud af. Den er selvfølgelig pakket ind, når du køber den - men naturligvis i genanvendelig emballage.

Flowlife Flowmat

Flowlife Flowmat

Flowlifes yogamåtte er produceret af naturgummi og afgiver et minimalt klimaaftryk. Flowlife planter derudover et træ for hver eneste solgte yogamåtte. Motion - tjek. Bæredygtighed - tjek. Samvittighed - tjek.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?