Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gaveguide: 10 gaveideer til Valentinsdag

Profilbillede
Opdateret 4. februar 2020

Savner du ideer til en god gave, du kan give på Valentinsdag? En smuk buket blomster slår sjældent fejl, men nogle gange vil man gerne give noget lidt mere personligt. Her får du tips til gaver, der skaber glæde og begejstring – selv når buketten er visnet.

Valentinsdag skal naturligvis handle om kærlighed mere end forbrug, men indimellem er det nu skønt at give en gave. Og der er da også mange måder at markere dagen på – også uden at bruge en masse penge. En morgen hvor man kan sove længe, morgenmad på sengen eller en hjemmelavet middag er noget, der ofte bliver sat stor pris på.

Men hvis du gerne vil give en gave, der kan pakkes ind, så har vi ideerne til dig her - lige fra de gode og betænksomme gaver til unikke og også sjove gaver.

Byredo Gypsy Water EdP 50ml

En klassisk parfume

En god parfume er måske en af de mest klassiske gaver, man kan give på Valentinsdag. Lyder det næsten som en kliché? Det behøver det overhovedet ikke at være. Find ud af om din partner ønsker sig en lidt dyrere duft - måske du finder en parfume, der har stået på ønskelisten gennem længere tid? De personlige nichedufte er en utrolig skøn gave at modtage.

Exploding Kittens: Original Edition

Et sjovt kortspil

Glem Matador, Risk og andre brætspil som tager hele aftenen at spille færdig. Der er masser af sjove og mere tidseffektive spil, man kan more sig med i dag. Plejer du og din partner at spille spil, er det altid sjovt at finde et nyt, der kan bringe latteren frem. Og nøjagtig sådan er det med spillet Exploding Kittens!

Chili Klaus Collector Box 390g

En gave der giver varme

Er din partner en person, der elsker stærk mad? Måske med en stor og velassorteret krydderisamling og gang i at dyrke sine egne chiliplanter? Skift den klassiske æske chokolade ud med chili-chokolade fra Chili Klaus, som får det til at brænde i munden.

Lyngby Alkemist Ølglas 53 cl 2 stk

Et par flotte ølglas

Bor du sammen med en, der nyder at købe øl fra mikrobryggerier og smage forskellige specialøl? Så er et par flotte ølglas et særdeles fremragende match. Et ekstra plus er, at du også vil kunne bruge glassene fremadrettet.

Rituals The Ritual of Sakura Renewing Collection 2019

Et spa-kit til badeværelset

Et helt sæt med skønne produkter til en hjemmespa-oplevelse. Det er en vidunderlig betænksom gave. Måske sammen med et glas bobler for den perfekte alenetid til småbørnsforælderen?

Ceannis Egg Shell Throw Hvid (170x130cm)

Et tæppe til den kuldskære

Er din partner en, der altid fryser lidt? Så overvej at give et flot og lunt tæppe i Valentinsdagsgave. Det er desuden hyggeligt at kunne mødes under foran TV’et, måske til en af de Oscar-nominerede film på Netflix?

Tile Mate GPS og Bluetooth-tracker

En gave der giver mindre morgenstress

Enhver, der har en tendens til konstant at glemme, hvor mobilen, nøglerne eller pungen er blevet lagt, ved, hvor stressende morgenerne kan være. Hvis du elsker en person, der bruger meget tid på at lede efter sine egne ting og sager, så hjælp vedkommende lidt på vej med en af disse brikker, der hjælper med at finde det, der ofte bliver væk.

Hortus Greenhouse 211-102 Rustfrit stål Plast

En gave som får det til at spire

Har du en partner, som drømmer om et liv på landet? En partner med et ønske om at blive selvforsynende? Eller kan din bedre halvdel bare godt lide at dyrke sine egne grøntsager og krydderurter? Så er et minidrivhus sammen med et par frøposer en oplagt gaveidé. Og vækstsæsonen står jo lige for døren.

Global 35th Anniversary G-9638109 Knivsæt

En skarp gave til hjemmets masterchef

Intet siger ”jeg elsker dig” som et rigtig skarpt knivsæt. Japanske Global producerer kvalitetsknive, som holder vældig længe og som er en gave, der bliver sat pris på i køkkenet de næste mange år.

Karmameju Mount Everest Bathrobe Unisex - Navy

En hyggelig gave til om morgenen

En skøn morgenkåbe er en gave, som de fleste vil nyde og sætte pris på. For det er nu herligt sådan lige at forlænge morgenen ved at hoppe i morgenkåben og lade morgenmaden tage ekstra lang tid. Ah - skønt!

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!