Opdateret  

Mobiltelefoner til under 3.500 kr. - her får du mest for pengene

Zara Andrén

Hvis du er på udkig efter en god telefon, der ikke behøver være den nyeste model - men stadig giver fuld valuta for pengene - så er disse forslag noget for dig. Samtidig holder du dig stadig til de populære mærker, da der findes prisvenlige telefoner fra både Apple, Samsung og OnePlus, som alle koster under 3.500 kr.

Billige mobiltelefoner, der leverer

Det er ikke så let at vide, hvilken telefon man skal vælge, når de store mærker konstant lancerer nye modeller. Hvor stor forskel er der egentlig på den seneste model og de ældre udgaver? Er det altid værd at købe den nyeste og derved betale den ekstra pris, der skulle gøre forskellen?

Valget af mobiltelefon er naturligvis baseret på det, som du finder vigtigt og prioriterer. De nye modeller kommer altid med opdateringer og opgraderinger, men det er ikke altid mærkbart i det daglige brug. Hvis du klarer dig fint med en telefon, der har en god mængde lagringsplads, et godt kamera samt standardfunktioner, så er det muligt at komme ned i pris. Det gælder især de ældre modeller, som ofte falder i pris i forbindelse med nye udgivelser.

Vil du sammenligne mobiltelefoner i flere prisklasser? Vi har testet hele 70 modeller, som du kan læse her.

OnePlus Nord 2 5G 128GB

OnePlus Nord 2 128GB

Opfølgeren til den populære OnePlus Nord er, ligesom forgængeren, en hurtig og pålidelig telefon af høj kvalitet. Den lever både høj ydeevne, en flot 6,4 tommer Amoled-skærm og et kamera, der, selv under mørke forhold, tager gode billeder. Med et batteri på 4500 mAh holder den længe - også ved mere krævende brug - og med en 65W hurtigopladning går du fra tomt til fuldt batteri på godt 30 minutter. Den gennemsnitlige bedømmelse fra brugerne er 4,7/5.

Sammenlign priser
Apple iPhone SE 64GB (2nd Generation)

iPhone SE 64GB

Selvom den er svær at sammenligne med de dyrere modeller, så er iPhone SE til dig, der er på udkig efter en lille, fleksibel og funktionel telefon, der gør, hvad den skal. Ligesom i iPhone 11, så har denne model en A13-chip, der også hjælper kameraet og giver rigtig gode billeder. Det, der holder prisen nede på denne telefon er, at den ikke scorer højst på kraft og ydeevne, og desuden er lagerpladsen på 64GB. Dette er til dig, der vil have en Apple-telefon, men ikke vil betale den høje pris, som de andre modeller har. Den gennemsnitlige bedømmelse fra brugerne er på 4,5/5 og er altså en telefon, der gør præcist hvad en smartphone skal kunne gøre! Siden lanceringen i foråret 2020 er prisen blevet reduceret med ca. 500 kr.

Pris fra: 2.978 kr.
Sammenlign priser
Samsung Galaxy S20 FE 128GB

Galaxy S20 FE 128GB

Galaxy S20 FE (eller Fan Edition), blev lanceret i september 2020 og er meget enkelt en mere nøgen variant af S20'eren. Design- og størrelsesmæssigt er der ikke den store forskel, men for skærmen er det en lidt lavere opdateringshastighed og opløsning. De 6GB RAM er også en smule mindre end de dyrere modeller, men intet af dette er noget, der påvirker dit daglige brug. Kameraet har meget tilfælles med det, der er brugt i den originalen, da det er et 12MP hovedkamera, der tager gode billeder og har flere brugbare funktioner. S20 FE har et gennemsnit på 4,8/5 i bedømmelse og er det perfekte valg til dig, der skal bruge en budgettelefon, der rent faktisk leverer. Derudover er prisen siden lanceringen, hvor to nye Galaxy-serier er blevet udgivet siden da, også faldet betragteligt!

Tip! Med funktionen "Sammenlign" kan du altid sammenligne egenskaber og andre specifikationer hos forskellige modeller. Du finder knappen ved siden af produktbilledet på produktsiden.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os