Opdateret  

Pæne underbukser til enhver stil

Sara Assadi

Uanset aktivitet er det rart, når undertøjet forbliver på plads og bemærkes så lidt som muligt. Her er syv modeller, der passer perfekt til enhver lejlighed.

Pæne underbukser til enhver stil

Boksershorts og andre underbukser til mænd

Boksershorts med lange ben eller briefs – uanset hvilken type man foretrækker, er det vigtigt, at pasformen er god, at intet folder forkert, og at de ikke sidder ubehageligt under dine bukser. En elastisk linning, der er behagelig og sidder i den rigtige højde, spiller også en rolle for, hvor behageligt de sidder.

Her har vi udvalgt nogle forskellige modeller, som er meget populære hos de kunder, der allerede har testet dem. Mange af dem fås i multipakker – perfekt, når man har fundet sine yndlingsunderbukser.

Under Armour Charged Cotton 6" Boxerjock 3-pack - Black

Under Armour Charged Cotton 6" Boxerjock 3-pack - Black

Disse boksershorts fra træningstøjmærket Under Armour er lavet af det hurtigttørrende bomuldsmateriale Charged Cotton, hvilket gør dem til de perfekte underbukser til træning. Modellen har lidt længere ben og firvejsstretch for perfekt bevægelsesfrihed og en bred, behagelig elastisk linning med Under Armour-logoet. De ultimative boksershorts til den svedige træningssession!

Pris fra: 249 kr.
Sammenlign priser
Calvin Klein Cotton Stretch Trunks 3-pack - Black

Gant Trunks 5-pack - Black

Gant blev grundlagt i USA i 1949 og specialiserede sig oprindeligt i skjorter. Nu har de haft komplette tøjkollektioner i mange årtier, og deres underbukser er lige så værdsatte som resten af deres tøj. Denne model er et par boksershorts med korte ben og en almindelig pasform, og 5-pak'en fås i fire forskellige farvekombinationer til dem, der ikke kun vil have sort i deres undertøjsskuffe.

Tre tips, når du skal købe underbukser

  1. Vælg model efter aktivitet. Hvis du skal træne, skal du vælge et par i et materiale, der er beregnet til at svede i, og hvis du kan lide stramme jeans, skal du vælge en model med den rette mængde stof.

  2. Køb i multipak. Hvis du finder en model, du kan lide, så køb mange på én gang. Kollektioner kommer og går.

  3. Tag udgangspunkt i dig selv. Høj talje, lav talje, med eller uden mønster, lange eller korte ben. Prøv dig frem, og find en favorit i udvalget.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os