• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Topliste: Skønne picnickurve og -tasker

Laura Waliczek

En smuk kurv er omdrejningspunktet for enhver picnic, da den indeholder alt du har behøver for at skabe et uforglemmeligt udendørs måltid. Vi har sammensat en liste med romantiske flettede kurve og mere praktiske tasker med kølende egenskaber, så du kan finde en der passer til dig, ligegyldigt, hvad du foretrækker. Vi er sikre på at du finder din nye favorit kurv eller taske til picnic her.

Dkd Home Decor S3042557 Brown/Blue Kurv 42cm

Home Decor Picnickurv

En flot og klassisk picnickurv med alt hvad du behøver: service og et tæppe. Det bliver ikke meget mere romantisk.

Bloomingville Gor Kurv 44cm

Bloomingville Gor

Vælg en flot flettet picnickurv med klap-låg, og gem nemt din mad og drikkevarer fra insekter.

Sagaform City Cooler Bag Tall 1.5L Black

Sagaform City

Sagaform giver et moderne bud på en køletaske med den her høje slanke taske, der også har plads til drikkevarer. Perfekt til dig, der elsker vin og ost.

Cilio BELLANO mørkebrun Kurv

Cilio BELLANO

Den her traditionelle picnickurv er ikke kun indrettet smart og godt med indbygget køletaske og service. Den kan nemlig også bruges som bord med sit flade låg.

Kikkerland Wicker Picnic Cooler Seat

Kikkerland Wicker Picnic Cooler Seat

Den her køletaske har mange gode egenskaber. Den er høj, så du uden problemer kan opbevare drikkevarer stående, den har en lang strop, så den er nem at transportere - og så kan den også bruges som skammel. Perfekt til dig, der får ondt i ryggen af at sidde på et tæppe.

Nicolas Vahé Picnic Taske/shopper (Hvid)

Nicolas Vahé

En trendy mulepose er ikke kun hip - den er også praktisk, da den fleksibelt kan forme sig efter, hvad end du ønsker at fylde den med. Og dertil er den nem at gøre ren, når den bliver beskidt.