1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Stilfulde T-shirts - syv populære modeller

Sara Assadi

Den klassiske T-shirt er et stykke tøj, der aldrig går af mode. Her er syv stilfulde styles, som du bør tjekke ud!

Stilfulde T-shirts

Find en flot t-shirt

Det siges, at T-shirts blev populære blandt masserne, efter den klassiske kortærmede T-shirt blev brugt af det europæiske militær under Første Verdenskrig. I dag er det svært at forestille sig, hvordan en garderobe uden T-shirts ville se ud, da T-shirten unægteligt er en beklædningsgenstand, der kan varieres i det uendelige, og som passer til enhver stil afhængigt af modellen.

Her er nogle af de mest populære T-shirts på siden. Måske finder du en ny favorit, som får lov til at flytte ind i din garderobe?

Patagonia P-6 Logo Responsibili-T-shirt - Black

1. Patagonia p-6 logo

Med et stort logo på ryggen og et mindre mærke på brystet er der ingen tvivl om, hvor denne T-shirt kommer fra. Outdoor-mærket Patagonia er i de senere år blevet mere og mere synligt i gadebilledet i form af forskelligt streetwear, selv om deres hjerte oprindeligt lå i friluftslivet.

De arbejder aktivt for at modvirke brug og smid væk-kulturen og geninvesterer en del af deres omsætning i forskellige natur- og miljøfremmende projekter. Og ja, de har også pænt tøj som denne T-shirt i 100 % bomuld.

Pris fra: 299 kr.
Sammenlign priser
Helly Hansen Kensington T-shirt - Camo

3. Helly Hansen Kensington-T-shirt camo

Familievirksomheden Helly Hansen begyndte at fremstille oilskin i slutningen af 1800-tallet. Efter at have udviklet forretningen og fået succes med deres skovmandsfleecetrøje i begyndelsen af 1960'erne har udviklingen af tøj, også til folk på land, virkelig taget fart.

Denne camouflagemønstrede T-shirt er fremstillet af en blanding af bomuld og elastan, hvilket giver en behagelig pasform. Den har en normal pasform og et logo på venstre ærme. Modellen fås med korte og lange ærmer.

3 tips, når du køber en T-shirt

  1. Kontrollér kvaliteten. En billig T-shirt bliver dyr i det lange løb, når pasformen bliver skæv, og sømmene vrider sig. Gå efter noget, der kan holde til mange vaske.

  2. Køb multipakker. Nogle mærker sælger populære modeller i multipakker. Køb nogle ekstra, mens du er i gang.

  3. Med logo eller ikke med logo. Du bliver indirekte en annoncør for det mærke, du bærer på din trøje. Hvis du finder en pæn trøje fra et mærke, du ikke kender, skal du lige tjekke det, så du ved, at du kan stå inde for det firma, der fremstiller trøjen.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os