1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Stilfuldt joggingtøj til hjemmemennesket

Sara Assadi

Få ting er så skønne, som det er at komme hjem og smide sine jeans, men det er jo dejligt så at kunne tage noget på, der ikke føles som en gammel pyjamas. Her er syv tips!

Joggingtøj - joggingbukser, joggingsæt med mere...

Efter en lang dag på arbejdet er det næsten standard at klæde om, når man kommer hjem. Af med de hårde jeans og på med joggingtøjet, og så er aftenen klaret. Men det er måske ikke altid så rart at nusse rundt i dit mest slidte joggingtøj – nogle gange vil man gerne både se godt ud og have det behageligt, når man har fri.

Her er et udvalg af pænt tøj, som man sagtens kan vise sig med i offentligheden – men som også passer perfekt til at ligge på sofaen i. Tag bh'en af og nyd det.

Juicy Couture Del Ray Classic Velour Pant - Black

Juicy Couture Del Ray Classic Velour Pant

Hvad har Paris Hilton, Britney Spears og Jennifer Lopez til fælles? De blev alle set iført Juicy Coutures joggingtøj i begyndelsen af 2000'erne. Det farverige velourtøj blev enormt populært, da Hollywoods elite pludselig også begyndte at klæde sig som til en hyggeaften selv på den røde løber, og det faktum, at de stadig er populære næsten to årtier senere, siger meget om komfortfaktoren.

Disse bukser har lommer, en høj talje og en afslappet, lige pasform. Brug dem, som de er, eller kombinér dem med en sweater i samme design for at skabe maksimal hygge.

Pris fra: 839 kr.
Sammenlign priser
Calvin Klein Lounge Joggers

Calvin Klein Lounge Joggers

Dette er et par virkelig skønne og afslappede sweatpants fra Calvin Kleins Modern cotton lounge-serie. De har sidelommer, bløde manchetter ved anklerne og den klassiske brede CK-elastik i taljen.

Sortimentet omfatter også trusser og bh'er, tanktoppe og T-shirts med både korte og lange ærmer, så dem, der går efter en fuldkommen blød bomuldsfornemmelse, kan klæde sig på fra top til tå.

3 tips til at købe joggingbukser:

  1. Find en pænere version. Selvom det er skønt at nusse rundt i et joggingoutfit, kan det nogle gange føles lidt for afslappet med en slap bagdel og en dårlig pasform. Find tøj, der er behageligt, men som stadig sidder godt.

  2. Slå to fluer med ét smæk. Måske har du brug for svedundertøj inden vinteren eller et par varmere joggingbukser at tage over dine tights efter træningen. Se, om du kan finde flere anvendelsesmuligheder for tøjet, og brug lidt ekstra penge på kvalitet, der holder længe.

  3. Køb en størrelse større, når du har brug for det. Det skal være behageligt at hygge sig i sofaen, og det er det ikke, hvis sømmene gnaver, eller bukserne kryber op i skridtet. Vælg tøj, der giver din krop reel bevægelsesfrihed.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os