Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sådan tjekker du prisen på varen, inden du køber

Opdateret 20. november 2019

Det kan godt være at København har mit hjerte, men mine fødder vil nok altid være plantet solidt i den jyske muld, hvor også mit krejlergen stammer fra. Jeg har altid syntes det var sjovere at tjene penge, end at bruge dem, og skal de bruges er det oftest med fornuft.

Der er visse ting jeg har hang til som aldrig bliver sat ned, det har jeg naturligvis tjekket og spørger også altid i en butik, om det er noget der kommer på udsalg i nærmeste fremtid – andet ville jo være tosset. Men mange varer kan let være på tilbud et sted, og da det sted jeg shopper mest uden tvivl på nettet, er det heldigvis let at undersøge markedet inden jeg handler.

Hvis du selv gør det samme, så er du garanteret endt inde på PriceRunner masser af gange, ligesom jeg. Pricerunner er et sted hvor du kan tjekke priser og se hvad den vare du vil købe koster, i de forskellige butikker. På den måde kan du let få et overblik over hvor det bedst kan svare sig at handle, og hvordan prisudviklingen har været. Er det et køb du overvejer og måske gerne vil gå og tænke lidt over, for det kan jo godt betale sig når vi rammer de forskellige udsalgsperioder, som nu hvor Black Friday er om hjørnet, så er der en ret smart funktion på sitet.

Krollejern

Jeg vil f.eks. gerne købe et nyt krøllejern, men jeg ved det kan svinge i pris og jeg kan godt vente på den rigtige pris. Når jeg scroller ned i bunden på sitet, under krøllejernet her, så kan jeg se en historik på varen. Jeg kan se at den svinger ret meget i pris, og da jeg ikke har travl med at købe det, venter jeg hellere til det er bedst at slå til.

Historik

Krøllejernet her kan svinge en del i pris, så det vil jeg alligevel ikke betale den højeste pris for, men venter på det ryger på tilbud et sted. I stedet for at tjekke nettet hele tiden, opretter jeg en prisalarm. Jeg taster bare min mail ind og opretter mig, så kan jeg selv bestemme om jeg ønsker at følge med i prisen på forskellige varer, og modtage en mail når varen falder i pris, eller når den rammer den pris jeg har indtastet jeg vil give for det – det er skide smart!

Prisalarm

Vi er lige nu på udkig efter nogle lidt større køb, hvor det bestemt kan betale sig at tjekke op på priserne mellem butikkerne først. Det er også en god idé at tjekke op på om den ting du nu har udset dig, er den bedste på markedet, eller om der måske er andre og bedre alternativer. Der er masser af kategorier med varer som PriceRunners testpanel har testet og vurderet.

Det kan også betale sig at se om der er en rabatkode til den butik du vil handle i. Den anden dag var der en 20% rabatkode til The Body Shop, og i dag så jeg Bilka har en 15% rabatkode til Disney on ice, som vi plejer at tage ind og se, og der kan noget rabat altså betale sig for det er ikke en billig omgang med alt merchandise de har med. Du kan let tjekke rabatkoderne lige her.

Hvis du sidder klar til Black Friday, så hop ind og forbered dig på årets største shoppe/tilbudsdag her.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!