Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Bestyrelse

Christoffer Beselin, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Født 1983. Civiløkonom, Handelshögskolan. Grundlagde e-handelsvirksomheden Lazada i Vietnam og var adm.dir. i Vietnam og Malaysia i årene 2012-2014. Virksomheden blev senere solgt til kinesiske AliBaba. Grundlagde derefter det børsnoterede venture building fram^ og driver aktivistfonden Endurance Capital i Vietnam.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg har en passion for detailhandel og at købe og sælge ting generelt - både online og offline. E-handel bliver stadig mere internationalt for hver dag, der går, mens kanalerne butik og e-handel flyder mere og mere sammen. Detailhandlen udvikler sig forskelligt i Asien og Europa - her håber jeg at kunne dele ud af mine interessante perspektiver, kontraster og muligheder.

Hvad er dine favoritgadgets?

Ski og friluftsgadgets! Det bedste, jeg ved, er at hoppe i et par rulleski, siden fylde min slæde Fjellpulken X Country 118 med gadgets og frysetørret mad for så at begive mig ud i en nationalpark og overnatte i telt i en uge i 30 minusgrader. Lyder jo helt fjollet, når man læser det, men fuldstændig suverænt, når man prøver det!

Carolina Oscarius Dahl, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Født 1983. Civiløkonom, Handelshögskolan. Arbejdede hos McKinsey som konsulent i perioden 2008-2016. Arbejder i dag hos Nordstjernan, hovedejerne af PriceRunner.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg har en enorm passion for at skabe bedre forbrugertjenester i Sverige - simpelthen så vi alle skal kunne finde det bedst mulige produkt baseret på vores individuelle præferencer og behov på en let og enkel måde.

Hvad er dine favoritgadgets?

Som småbørnsforælder toppes listen lige nu med børnesager - alt fra store og dyre indkøb som autostole og barnets vintertøj til hvilken model, der er den mest prisvenlige plastik pool til haven. Det er fantastisk at kunne blande Bedst-i-Test og PriceRunner her! En af de mest brugte favoritter er autostolen Maxi-Cosi Pebble til bilen.

Paul Fischbein, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Født 1973. Civiløkonom, Lunds Universitet. Startede Tretti.se og var siden adm.dir. for den nordiske e-handelskoncern Qliro Group. Udover arbejdet med PriceRunner sidder jeg i dag i flere bestyrelser i investeringsselskaber.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg har arbejdet med e-handel i 20 år og med at levere gode produkter til konkurrencedygtige priser. PriceRunner har været en vigtig samarbejdspartner i mine tidligere hverv, og nu at arbejde med PriceRunner føles derfor vældig stimulerende.

Hvad er dine favoritgadgets?

Det produkt, som jeg bruger mest, er min smartphone, så jeg svarer Apple iPhone. Helt enkelt. Lige nu går jeg og tænker på at opgraderet til en splinterny iPhone X.

Mattias Miksche, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Født 1968. Civiløkonom, Handelshögskolan. Søgte mod Handelshögskolan for at blive børshaj efter at have set filmen Wall Street, men havnede i mediebranchen. Siden kom internettet, og det var jo meget sjovere. Var med til at starte den digitale aktieplatform E*TRADE 1999 og konkurrerede med Storåkers på Avanza. Har taget mottoet “If you can’t beat them, join ‘em” til sig - og blev i 2006 i stedet bestyrelsesmedlem i Avanza. Nu forskelligt digitalt arbejde; har startet et antal forskellige selskaber, sidder i nogle bestyrelser, investerer i startups.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Da jeg fik spørgsmålet om at være med i bestyrelsen for PriceRunner, sagde jeg straks ‘JA!’. Jeg brænder for digitale produkter og synes, at PriceRunner har fået for lidt kærlighed og opmærksomhed af sine tidligere ejere. Så super fedt at være med på rejsen!

Hvad er dine favoritgadgets?

Helt klart mit fiskeudstyr. Ejer over 25 fiskestænger og fiskehjul, men der er mærkeligt nok altid brug for en til. Har desuden en “lunch-fiskebåd”, som ligger fuldt udstyret og sejlklar ved Roslagstull præcis ved slutningen af Stockholms indre by. Kan forlade kontoret 11:50 og smide snøren i vandet i Brunnsviken 12:00.

Nicklas Storåkers, Bestyrelsesmedlem og administrerende direktør

Hvad er din baggrund?

Født 1974. Civiløkonom, Handelshögskolan. Startede netbanken Avanza og var adm.dir. i perioden 1999-2011.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg elsker at gøre gode ting for mine medmennesker. En tjeneste, jeg kan være stolt af, når jeg møder venner og familie. På PriceRunner hjælper vi forbrugere med at finde bedre produkter til en lavere pris. Helt klart det sjoveste job, jeg har haft!

Hvad er dine favoritgadgets?

Gadgets er så svært at definere. Forskellige apparater til køkkenet og haven ligger tættest på hjertet. Så blendere, beskærersakse og robotplæneklippere er på listen. Favoritproduktet lige nu er ARS VS-8Z, en japansk beskærersaks i rustfrit stål. Overlegen skarphed!

Aleksander Lyckow, Ansvarlig revisor

Født 1980. Autoriseret revisor, PWC.

Ikke medlem? Start her