Bestyrelse

PriceRunners-bestyrelse

Paul Fischbein, Bestyrelsesformand

Hvad er din baggrund?

Født i 1973. Civiløkonom, Lunds Universitet. Startede Tretti.se og var siden adm.dir. for den nordiske e-handelskoncern Qliro Group. Udover arbejdet med PriceRunner sidder jeg i dag i flere bestyrelser i investeringsselskaber.

Paul-Fischbein

Hvorfor har du valgt at sidde i PriceRunners bestyrelse?

Jeg har arbejdet med e-handel i 20 år og haft fokus på at levere gode produkter til konkurrencedygtige priser. PriceRunner har været en vigtig samarbejdspartner i mine tidligere job, så at arbejde med PriceRunner nu føles som det helt rigtige og super stimulerende!

Hvad er dine favoritgadgets?

Det produkt, som jeg bruger mest, er min smartphone, så jeg svarer Apple iPhone - ganske enkelt! Så jeg går og overvejer at opgradere til en iPhone 11 Pro.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/paul-fischbein-92790a4/

Magnus Wiberg, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Født i 1970. Civilingeniør i industriel økonomi. Medstifter af PriceRunner i 1999, som blev solgt til ValueClick i 2004 og blev i virksomheden indtil årsskiftet 2005/2006.

Magnus Wiberg

Hvorfor har du valgt at sidde i PriceRunners bestyrelse?

Jeg har foretaget investeringer inden for e-handel gennem de seneste 10 år hos eEquity, der er en sektorfond med fokus på digitale vækstfirmaer. Her er prissammenligning jo en naturlig del af købsprocessen online. Og så var jeg jo med til at starte PriceRunner i 1999, så det føles super spændende at komme tilbage til "min" virksomhed!

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg har altid et par trådløse højttalere med, når jeg er ude og rejse, så jeg kan nyde god musik på hotelværelset.

Læs mere på www.eequity.se

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/magnus-wiberg-ba10306/

Nicklas Storåkers, Bestyrelsesmedlem og adm. direktør

Hvad er din baggrund?

Født i 1974. Civiløkonom, Handelshögskolan. Startede netbanken Avanza og var adm.dir. i perioden 1999-2011.

Nicklas-Storåkers

Hvorfor har du valgt at sidde i PriceRunners bestyrelse?

Jeg elsker at gøre gode ting for mine medmennesker. Og i den sammenhæng er PriceRunner virkelig en tjeneste, jeg kan være stolt af, når jeg møder venner og familie. Vi hjælper forbrugere med at finde bedre produkter til en lavere pris. Det er klart det sjoveste job, jeg har haft!

Hvad er dine favoritgadgets?

Gadgets er så svære at definere. Men jeg har en stor forkærlighed for forskellige apparater til køkkenet og haven. Blendere, beskærersakse og robotplæneklippere er på listen. Favoritproduktet lige nu er ARS VS-8Z, en japansk beskæresaks i rustfrit stål. Overlegen skarphed!

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/nicklas-stor%C3%A5kers-4ba79133

Björn Magnusson, Bestyrelsesmedlem

Hvad er din baggrund?

Opvokset i Stockholm med en eksamen fra Handelshögskolan. Har arbejdet 15 år hos H&M, hvor jeg hovedsageligt arbejdede med at udvikle nye forretningsområder. I dag er jeg rådgiver med fokus på investeringer i vækstfirmaer.

Björn-Magnusson

Hvorfor har du valgt at sidde i PriceRunners bestyrelse?

Jeg har valgt at sidde i PriceRunners bestyrelse, fordi det er en virksomhed med et meningsfuldt formål; at hjælpe forbrugere med at træffe smarte valg og købsbeslutninger er vigtigt.

Hvad er dine favoritgadgets?

Mine favoritprodukter er uden tvivl i kategorien fiskegrej! Her er der uendeligt mange gadgets og adskillige produkter, man kan nørde med.

Aleksander Lyckow, Ansvarlig revisor

Født i 1980. Autoriseret revisor, PWC.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.