PriceRunner Købsgaranti

  • Købsgarantien dækker køb op til 50.000 kr.
  • Gælder i 400 butikker udvalgt af PriceRunner.
  • Det er helt gratis.

Når du bliver medlem på PriceRunner, bliver dine køb helt gratis omfattet af en købsgaranti. Det betyder kort og godt, at PriceRunner går ind og sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis dit køb mod forventning ikke leveres eller hvis det kommer frem i beskadiget tilstand, og butikken ikke løser problemet inden for 60 arbejdsdage (særlige vilkår gælder). Vi vil gerne være med til at sikre, at du har en tryg oplevelse, når du finder et produkt hos os.

Du skal bare se efter Købsgaranti-symbolet ud for butikkens navn (det er en hængelås), når du sammenligner priser på PriceRunner. Det er din ekstra tryghed og fortæller dig, at butikken er omfattet af Købsgarantien.

Vores Købsgaranti gælder og giver dig også dækning til årets største shoppingdag såsom Black Friday, så du kan shoppe med ro i sindet.

Købsgarantibadge

Hvordan bruger jeg PriceRunners Købsgaranti?

Hvis du allerede er medlem på PriceRunner, så skal du først logge ind på din konto, finde det produkt, som du vil købe og klikke på det. Så får du vist en prissammenligning, hvor du kan se de forskellige butikker, der sælger varen og til hvilken pris.

Hvis du gerne vil have, at dit køb skal omfattes af Købsgarantien, skal du se efter de butikker, der vises med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn og logo i listen. Dit køb gennemfører du ude på butikkens hjemmeside. Så nemt er det at handle trygt og sikkert.

Er du ikke medlem endnu? Du kan blive medlem her - det er gratis og tager under et minut at registrere sig.

Bliv gratis medlem

Har du allerede købt dit produkt?

Hvis du allerede har købt et produkt, kan du stadig få dit køb omfattet af Købsgarantien. Det kan du gøre, hvis du registrerer dig som medlem inden for en time efter du købte produktet.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os