Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

kopgaranti-da-400w

Købsgaranti for trygge onlinekøb

På PriceRunner ønsker vi, at forbrugere føler sig trygge, når de handler hos de butikker, der er kunder på PriceRunner. Derfor tilbyder vi gratis vores registrerede medlemmer PriceRunner Købsgaranti. Kort fortalt betyder Købsgarantien, at den forbruger, der er registreret medlem på PriceRunner, er dækket ved køb på op til 50.000 kroner i så fald noget skulle gå galt eller butikker ikke påtager sig deres lovpligtige ansvar.

Købsgarantien er gratis for både butikker og forbrugere. Købsgarantien gælder for de butikker, der har Købsgaranti-symbolet vist ved deres butiksnavn i prislisterne.

Opsummering

Hvordan anvender jeg PriceRunner Købsgaranti?

For PriceRunner Plus-medlemmer

Hvis du allerede er PriceRunner Plus-medlem, så logger du først ind på din konto og går derefter til det produkt, du vil købe og vælger den butik, som har Købsgaranti-symbolet og som du vil handle hos. Købet gennemføres hos butikken og skal være foretaget inden for en time. Så nemt er det at få dit køb registreret med Købsgarantien!

Bliv Plus-medlem og få del i Købsgarantien

Hvis du ikke allerede er PriceRunner Plus-medlem, så bliver du det nemt her - oprettelsen tager under et minut.

Når du har oprettet en konto, skal du efterfølgende være logget ind på PriceRunner, når du går til det produkt, du vil købe. Vælg den butik, som har Købsgaranti-symbolet synligt og som du vil handle hos - selve købet sker hos butikken eller i nogle tilfælde direkte på PriceRunner. Så er dit køb registreret med Købsgarantien!

Hvad hvis jeg allerede har købt produktet?

Har du allerede købt produktet, så har du stadig mulighed for at blive dækket af Købsgarantien, hvis blot du opretter dig som medlem og/eller logger ind på din konto. Dette skal ske inden for en time efter du købte produktet.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem