PriceRunner Købsgaranti

På PriceRunner ønsker vi, at forbrugere føler sig trygge, når de handler hos de butikker, der er kunder på PriceRunner. Derfor tilbyder vi gratis vores medlemmer PriceRunner Købsgaranti. Kort fortalt betyder det, at PriceRunner-medlemmer er sikret ved køb på op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med et køb og butikken ikke løser problemet.

Købsgarantien er gratis for butikker og forbrugere. Købsgarantien gælder for de butikker, der har Købsgaranti-symbolet vist ved deres butiksnavn i prislisterne.

kopgaranti-da

Opsummering

Hvordan bliver mit køb omfattet af PriceRunner Købsgaranti?

Er du allerede medlem?

Hvis du allerede er medlem på PriceRunner, så logger du først ind på din konto og går videre til det produkt, du vil købe og vælger den butik, som har Købsgaranti-symbolet og som du vil handle hos. Købet gennemfører du ude på butikkens hjemmeside, og det skal være foretaget inden for en time.

Så nemt er det at få dit køb omfattet af Købsgarantien! Sådan er det naturligvis året rundt - også under de store udsalg som Black Week og Black Friday. Du skal bare se efter Købsgaranti-symbolet, når du sammenligner priser.

Er du ikke medlem endnu?

Bliv nemt gratis medlem her, hvis du ikke allerede er det - det tager under et minut at blive medlem.

Når du har oprettet din konto, skal du være logget ind på PriceRunner, når du går videre til det produkt, du vil købe hos butikken. Vælg den butik, som har Købsgaranti-symbolet synligt og som du vil handle hos.

Når du har klikket ud til butikkens hjemmeside via oversigten på PriceRunner, kan du bestille og betale for varen. Og så er dit køb ellers omfattet af Købsgarantien.

Har du allerede købt dit produkt?

Hvis du allerede har købt et produkt, men du var ikke logget ind på din PriceRunner-bruger på det tidspunkt, så har du stadig mulighed for at blive omfattet af Købsgarantien.

Du skal bare blive gratis medlem og/eller logge ind på din konto. Det skal ske inden for en time efter du købte produktet.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.