• Tilbud
  • Guides
  • Om os

PriceRunner Købsgaranti

  • Købsgarantien dækker køb op til 50.000 kr.
  • Gælder i 400 butikker udvalgt af PriceRunner.
  • Det er helt gratis.

Når du bliver medlem på PriceRunner, bliver dine køb samtidig omfattet af en købsgaranti. Det betyder kort og godt, at PriceRunner går ind og sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis dit køb mod forventning ikke leveres eller hvis det kommer frem i beskadiget tilstand, og butikken ikke løser problemet (særlige vilkår gælder). Vi vil nemlig gerne være med til at sikre, at du har en tryg oplevelse, når du finder et produkt hos os.

Du skal bare se efter Købsgaranti-symbolet ud for butikkens navn, når du sammenligner priser på PriceRunner. Det er din ekstra tryghed og fortæller dig, at butikken er omfattet af Købsgarantien.

Vores Købsgaranti gælder og giver dig også dækning til årets største shoppingdag såsom Black Friday, så du kan shoppe med ro i sindet.

Købsgarantibadge

Hvordan bruger jeg PriceRunners Købsgaranti?

Find det produkt, du vil købe, på PriceRunner og klik på det. Så får du vist en prissammenligning, hvor du kan se de forskellige butikker, der sælger varen og til hvilken pris.

Og hvis du ønsker, at dit køb skal omfattes af Købsgarantien, skal du se efter de butikker, der vises med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn og logo i listen. Dit køb gennemfører du ude på butikkens hjemmeside. Så nemt er det at handle trygt og sikkert.

Er du ikke medlem endnu? Du kan blive medlem her - det er gratis og tager under et minut at registrere sig.

Bliv gratis medlem