Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

En bæredygtig hverdag

PriceRunners serie med tips om produkter, der er bæredygtigt fremstillet og erstatter engangsartikler - for en smartere og mere bæredygtig hverdag!

eko start

Menstruationskop - kvindekroppens, tegnebogens og miljøets redning!

Bæredygtig hverdag: 02-05-2019

Ulækkert, uhygiejnisk og besværligt - der er mange indvendinger mod menstruationskoppen. Men mange der har testet den, er hurtigt gået fra skeptikere til stærke fortalere. Fordelene ved menstruationskop er så mange, at alle som minimum burde overveje at prøve den. Her er 3 tips til, hvordan du kommer i gang med menstruationskoppen!

Menskopp

Derfor bør du prøve en menstruationskop

Komposter mere

Bæredygtig hverdag: 28-04-2019

Med din egen kompost kan du ikke kun benytte haveaffald og madrester. Du får også mulighed for at lave din egen muldjord og bidrager til et rigere mikrodyreliv. En anden potentielt motiverende faktor er, at det visse steder kan mindske udgifterne til afhentning af affald, hvis man selv tager sig af det komposterbare husholdningsaffald.

Kompost

Så nemt kommer du i gang med kompostering

Påskeris uden fjer

Bæredygtig hverdag: 14-04-2019

Er det ikke nok, at Jesus led for vores synder? Skal fuglene også lide? I 2019 er det på høje tid at pynte påskeriset lidt mere moderne - uden fjer.

EasterDeco

Pynt op til påske på moderne vis

Bæredygtig hverdag: Tid til at sige farvel til plasticsugerør

Bæredygtig hverdag: 07-04-2019

Med stort flertal har EU vedtaget et forbud mod engangsprodukter af plastic. Forbuddet træder i kraft i 2021 og omfatter plasticbestik og -tallerkner, ballonpinde, låg og sugerør. Men det betyder ikke, at sugerørene har draget sit sidste suk. For når vi siger farvel til plasticsugerør, siger vi i stedet hej til sugerør i mere bæredygtige materialer.

Hållbar vardag: byt ut plastsugrör

Her har du alternativerne til plasticsugerør

Sig farvel til engangsgrillen

Bæredygtig hverdag: 04-04-2019

Engangsgrillen har i mange år været meget brugt og populær, når vi skulle grille ved stranden eller ude i naturen. Men engangsgrillen belaster vores miljø meget. Den er svær at bortskaffe miljørigtigt og ender ofte direkte i skraldespanden eller smidt i naturen. De små bærbare grill, der kan bruges uendeligt mange gange, er derfor et godt alternativ til dig, der vil grille, når du er væk hjemmefra.

klimatsmart PriceRunner nej till engångsgrill 2019

Sådan vinder du (og miljøet) ved at udskifte engangsgrillen

Bliv fiskenes ven med Guppyfriend

Bæredygtig hverdag: 26-03-2019

Det er vigtigt at begrænse mængden af mikroplast i miljøet, og det kan du gennem en mere bæredygtig livsstil bidrage til. Et skridt på vejen er at bruge en Guppyfriend vaskepose, når du vasker syntetisk tøj i din vaskemaskiner.

LaundryBags

Smarte vaskeposer - vask med ren samvittighed

Sorter affaldet med genbrugsspande

Bæredygtig hverdag: 18-03-2019

Vi bliver stadig bedre til at genanvende vores affald. Det er vigtigt at sortere vores affald, så materialerne kan blive genanvendt. Men det kræver en del organisation at undgå, at bunkerne med tomme mælkekartoner og skyllede konservesdåser ikke vokser vildt. Med gode genbrugsspande kan man holde hjemmet ryddeligt, samtidig med at man passer på miljøet.

Sopsortering

Sådan genanvender du affald med stil

Storindkøb uden bilen

Bæredygtig hverdag: 13-03-2019

Nogle indkøb gør bilturen til en nødvendighed. Det er de færreste, der kan bakse en ny seng op på ryggen og cykle hjem med den. Men mange indkøbsture, eksempelvis ugentlige madindkøb, kan sagtens klares uden at bruge benzin. Problemet er sjældent afstanden, i hvert fald ikke hvis man bor i en by. Udfordringen er nærmere at kunne få det hele med sig hjem.

groceries

Bæredygtige og nemme storindkøb - alt du skal vide

Prøv stofbleer

Bæredygtig hverdag: 01-03-2019

Med en nyfødt baby i hjemmet bliver bleerne brugt i rask tempo. Men også lidt ældre blebørn bruger i gennemsnit 5 bleer om dagen, og det er ikke usædvanligt, at det bliver til flere i perioder med mavesygdomme eller nye tænder på vej. Det siger sig selv, at bruger man engangsbleer, koster det mange penge, samtidig med at man producerer store mængder affald. Men sådan behøver det ikke at være.

clothdiaper

Prøv trenden med bæredygtige stofbleer

5 smarte produkter der erstatter plastic hjemme

Bæredygtig hverdag: 20-02-2019

Svenske Jenny Brolin driver Instagramkontoen @ekoistan, hvor hun fortæller og viser det, som hun kalder sit ”good enough”-familieliv og inspirerer andre til at leve mere bæredygtigt. Her deler hun tips til 5 produkter, som kan erstatte en række af de plastic produkter, som vi bruger mest hjemme.

ekotips plastbantning

Sådan erstatter du let plastic i din hverdag

Udskift plastfolien med genanvendelige silikonelåg

Bæredygtig hverdag: 20-02-2019

Plastic på rulle der trækkes ud, bruges én gang og så smides ud med det samme, virker ikke så smart. Hverken for miljøet eller pengepungen. Hvis man har brug for at tildække råvarer eller rester fra middagsmaden, findes der smarte silikonelåg, som klarer opgaven lige så godt og kan anvendes igen og igen.

ekotips silikonlock

Få en bæredygtig hverdag med silikonelåg

Sig goddag til tesien

Bæredygtig hverdag: 06-02-2019 En bæredygtig og mere grøn livsstil begynder hjemme og køkkenet er et godt sted at begynde: Lav teen i en god tesi istedet for at bruge tebreve. Det sparer miljøet for meget og teen smager faktisk bedre.

ekotips tesil

Til te-elskeren - få en bæredygtig hverdag med tesien

Har du et forslag eller vil du vide mere om et bestemt produkt inden for temaet 'en bæredygtig hverdag'?

Send os endelig dine spørgsmål og forslag.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem