• Tilbud
  • Guides
  • Om os

Om butikker

Hvilke butikker findes på PriceRunner?

Vi ønsker, at du altid kan finde den laveste pris på PriceRunner. PriceRunners ambition er derfor, at du skal se priser fra alle butikker på nettet, som sælger et bestemt produkt. Det betyder, at vi stræber efter at vise alle butikker, som tilbyder levering af varer inden for Danmark - eller til Danmark, hvis der er udenlandske butikker, der leverer varer til Danmark.

Vi viser både butikker, som betaler for øget eksponering (butikslogo, direkte links og merværdi), og butikker, som ikke er vores kunder. Ved at klikke under butikkens logo/navn kan du finde vigtig information om blandt andet levering, returpolitik og hjemmesiden. Det gælder både for kunder og ikke-betalende kunder. Vores ambition er at liste så mange butikker, produkter og priser som muligt, men vi kan aldrig garantere nøjagtigheden af oplysningerne om enhver butik, pris eller produkt, der er listet på PriceRunner.

PriceRunner modarbejder aktivt useriøse virksomheder, men kan ikke garantere, at alle butikker, som findes listet, er sikre. Vi tager gerne imod tips, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos en butik.

Hvordan kan jeg se information om en butik?

Søg efter den kategori eller det produkt, som du leder efter. For at se priser for et bestemt produkt, klik på “Sammenlign pris” ved siden af produktet, og der vises nu en liste med butikker. Hvis du vil se mere information om en butik, klik da på stjernerne under butikkens logo/navn i oversigten.

Hvordan vælger jeg, hvilken butik jeg skal handle fra?

Præcis som når du skal handle i en fysisk butik, er det vigtigt at tage forskellige faktorer i betragtning. Vi lister forskellige butikker, så du kan vælge hos hvem, du vil handle. Den laveste pris eksklusive fragt vises øverst. Vi prioriterer ikke butikker, som annoncerer på PriceRunner. Ved at læse andre kunders vurdering og bedømmelse af en butik, kan du få en fornemmelse af, hvilken butik du skal handle hos.

Betaler butikker for at blive listet på PriceRunner?

PriceRunner stræber efter at vise priser fra alle butikker, som sælger og leverer varer inden for eller til Danmark - uanset om de er kunder på PriceRunner eller ej. Det gør vi for, at du altid skal kunne finde det mest attraktive tilbud på PriceRunner. En butik kan betale for at få ekstra eksponering på PriceRunner eller kan vælge at annoncere. Dette påvirker dog ikke, hvor i prislisten de placeres for de produkter, hvor vi har en sorteret prissammenligning.

Hvad vil det sige, at en butik er omfattet af PriceRunner Købsgaranti?

På PriceRunner vil vi gerne bidrage til en endnu større grad af tryghed, når du handler online via vores tjeneste. Derfor har vi lanceret PriceRunner Købsgaranti - en købsgaranti, der sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget mod forventning skulle gå galt i forbindelse med dit køb hos en butik, og butikken ikke lever op til sit ansvar ifølge købeloven.

Købsgarantien gælder alle de butikker på PriceRunner, som har Købsgaranti-symbolet vist i forbindelse med deres butiksnavn på vores tjeneste. Både danske og udenlandske butikker kan være omfattet af PriceRunner Købsgaranti.

Hvordan kan jeg tippe PriceRunner om en butik, som kan listes på PriceRunner?

Vi arbejder hårdt på at liste alle butikker, som kan have en interesse for forbrugere. Hvis du savner en butik, sætter vi pris på, at du kontakter os med navn, site og information om butikken. Hvis du er en butik, læs da mere om, hvordan dine priser kan vises på PriceRunner her.

Hvordan kan PriceRunner liste så mange butikker?

PriceRunner har et teknisk setup, som matcher tilgængelige produkter, butikker og priser, uanset om det gælder internetbutikker eller fysiske butikker. Nogle dele af datahåndteringen sker automatisk, mens andre dele kræver manuelt arbejde.

Hvad gælder ved køb inden for og uden for EU?

Mere information om, hvad der gælder ved køb inden for og uden for EU