Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Historik

PriceRunner blev grundlagt i 1999 og har sine væsentligste aktiviteter i Danmark og Sverige samt mindre sites i yderligere to lande. Vi er et team på 117 ambitiøse PriceRunners, som alle arbejder for at udvikle den bedste tjeneste til sammenlignings-shopping, der findes. PriceRunner er helt uafhængig; vi ejes ikke af eller er afhængig af nogen producenter, butikker eller organisationer, der kunne have interesse i at give partisk information.

PriceRunners opgave er at hjælpe forbrugere med at finde bedre produkter og bedre tilbud på varer. Hver måned hjælper vi hundredtusinder af forbrugere med dels at finde bedre og billigere produkter og dels spare penge ved at sammenligne priser på et bestemt produkt. Vores vision er at være den, som forbrugeren altid kan stole på - uvildig og troværdig - når man sammenligner varer på nettet. Vi synes, at det, vi gør, er super spændende - e-handel vokser med mere end 15% om året, og vi vil fortsat hjælpe forbrugere med at træffe smarte beslutninger!

1999

PriceRunner blev grundlagt i Sverige af Kristoffer Arwin, Martin Alexandersson og Magnus Wiberg. Satsningen finansieres af Cell Ventures. PriceRunner etableres som en af de første prissammenligningstjenester i Europa.

2000

PriceRunner ekspanderer til Danmark og Storbritannien.

2004

I august fortsætter ekspansionen til Frankrig og i oktober til Tyskland. I august bliver PriceRunner overtaget af den amerikanske mediekoncern Conversant (tidligere ValueClick). PriceRunner lancerer udmærkelsen ‘Årets Mest Populære Webbutik’ for at hylde de mest populære butikker.

2005

PriceRunner lanceres i USA - en satsning som senere droppes.

2008

PriceRunner lancerer de første apps til iOS og Android.

2009

PriceRunner lancerer det første mobiltilpassede site.

2013

Den amerikanske mediekoncern IAC overtager PriceRunner.

2016

PriceRunner vender tilbage til svenske ejere i kraft af at investeringsselskabet Nordstjernan, Karl-Johan Persson, Nicklas Storåkers og Mikael Lindahl overtager virksomheden.