Historik

PriceRunner blev grundlagt i 1999 og har sine væsentligste aktiviteter i Danmark, Sverige og Storbritannien. Vi arbejder for at udvikle den bedste tjeneste til sammenlignings-shopping! PriceRunner er helt uafhængig; vi ejes ikke af eller er afhængig af nogen producenter, butikker eller organisationer, der kunne have interesse i at dele partisk information.

PriceRunners opgave er at hjælpe forbrugere med at finde bedre produkter og bedre tilbud på varer. Hver måned hjælper vi hundredtusinder af forbrugere med dels at finde bedre og billigere produkter og dels spare penge ved at sammenligne priser på et bestemt produkt.

Vores vision er at være den, som forbrugeren altid kan stole på - uvildig og troværdig - når der skal sammenlignes varer på nettet. Vi synes, at det, vi gør, er super spændende! E-handlen vokser med mere end 15% om året, og vi knokler for at hjælpe forbrugere med at træffe de smarte beslutninger.

1999

PriceRunner bliver grundlagt i Sverige af Kristoffer Arwin, Martin Alexandersson og Magnus Wiberg. Satsningen finansieres af Cell Ventures. PriceRunner etableres som en af de første prissammenligningstjenester i Europa.

2000

PriceRunner ekspanderer til Danmark og Storbritannien.

2004

I august fortsætter ekspansionen til Frankrig og i oktober til Tyskland. I august bliver PriceRunner overtaget af den amerikanske mediekoncern Conversant (tidligere ValueClick). PriceRunner lancerer udmærkelsen ‘Årets Mest Populære Webbutik’ for at hylde de mest populære butikker.

2005

PriceRunner lanceres i USA – en satsning som senere droppes.

2008

PriceRunner lancerer de første apps til iOS og Android.

2009

PriceRunner lancerer det første mobiltilpassede site.

2013

Den amerikanske mediekoncern IAC overtager PriceRunner.

2016

PriceRunner vender tilbage til svenske ejere i kraft af at investeringsselskabet Nordstjernan, Karl-Johan Persson, Nicklas Storåkers og Mikael Lindahl overtager virksomheden.

2020

Investeringsselskabet eEquity og Nicklas Storåkers køber Nordstjernans ejerandel i PriceRunner. Magnus Wiberg, Partner hos eEquity, var en af grundlæggerne af PriceRunner i 1999 og vender nu tilbage som bestyrelsesmedlem.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.