Uafhængig test af produkter

Det handler ikke kun om prisen. Du skal også have mulighed for at sammenligne produkter og produkternes egenskaber med hinanden. Det er filosofien bag PriceRunner. For uanset hvor god prisen er, spiller det altså ingen rolle, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger. Derfor tester vi produkter, så vi kan hjælpe dig med dit næste køb.

Over 170 test

Du finder vores forskellige test sorteret efter kategorier. Her og nu har du over 170 test og tusindvis af testede produkter at vælge imellem. På den måde kan du indsnævre udvalget af produkter, så det bliver lettere for dig at finde det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Se alle test

Testresultater du kan stole på

Vores test er 100% uafhængige.

Det betyder, at vi ikke har nogen sponsorerede test eller samarbejde med producenter og butikker. Man kan ikke købe sig til deltagelse i vores test.

Udvalget af produkter foretages af vores erfarne produkteksperter, der finder og udpeger de produkter, som de vurderer er relevante for testen. Den endelige vurdering af produkterne fastsættes af vores erfarne testansvarlige eller vores testpaneler, som også er uafhængige.

Det betyder med andre ord, at du kan stole på, at vores testresultater er ægte og uvildige.

Producenter kan ikke påvirke resultaterne

Indimellem tester vi flere produkter fra den samme producent. Og hvorfor egentlig det, tænker du måske?

Det handler i bund og grund om, at vi mener, at producenten har flere produkter i sit sortiment, som vi vurderer er relevante at have med i vores test. Det betyder altså ikke, at producenten har købt sig til deltagelse i testen.

Vores hold af eksperter udvælger produkter baseret på deres produktekspertise og hvad tidligere test har vist i forhold til producenter og produkter. Og så synes vi altså også, at det er ekstra interessant at sammenligne mange modeller med hinanden for at finde frem til det bedste produkt i sin kategori.

Se alle test

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.