Medlemsniveauer og badges

Gå hele vejen fra niveau 1 til niveau 10 ved at dele dine købsoplevelser og bedømme produkter! Som PriceRunner-medlem får du point for alle dine bidrag på siden. Jo mere du kan hjælpe andre til at finde de rigtige produkter og foretage smarte køb, desto flere point får du! Sammen kan vi skabe Danmarks største vidensbank for alle, der vil foretage de bedste produkt- og prissammenligninger.

Medlemsniveauer

Sådan optjener du point

Det er nemt at optjene point! Du gør det ved at være logget ind som PriceRunner-medlem og skrive anmeldelser, kommentere og interagere med andre brugere gennem spørgsmål og synes godt om-tilkendegivelser.

Vurder produkter og butikker

For hver produktanmeldelse, du skriver, får du point. Ved at vurdere produkterne og offentliggøre en anmeldelse kan du hjælpe andre med at gøre et bedre køb.

Du kan også bedømme butikker. Tip andre brugere om, hvilke butikker, du synes, giver den bedste service eller del dine oplevelser om webshops, som ikke holder, hvad de lover.

Spørg & svar

Du kan stille spørgsmål til andre brugere, der har bedømt produkter og butikker. Og andre kan kommentere dine anmeldelser. Du får en mail fra os, når det sker, så du kan give et svar, når en bruger overvejer et kommende køb. Her kan du se, de ubesvarede spørgsmål der er.

Synes godt om

Vis andre din påskønnelse, når de har skrevet noget, du har haft glæde af. Klik blot på 'Synes godt om'-knappen ud for deres kommentarer og anmeldelser"!

Badges

Badges er udmærkelser, du bliver tildelt, når du udfører bestemte handlinger. Nogle badges får du, når du gør noget for første gang. Andre badges har forskellige niveauer. Du opnår for eksempel et højere badgeniveau jo flere anmeldelser, du offentliggør, eller jo flere spørgsmål, du besvarer.

Alle dine badges samles under din profil. Andre brugere kan også se de badges, du har samlet indtil videre.

Alle niveauer

Der er i alt 10 niveauer, og jo højere niveau du er på, desto større hjælp har du været for andre.

Niveau 1 (0-49 point)

På første niveau er det hele stadig nyt. Så start med at søge efter et par af dine favoritprodukter og skriv en anmeldelse eller to, så andre kan se, hvorfor det netop er de produkter, du ikke kan leve uden.

Niveau 2 (50-149 point)

På andet niveau begynder du at mestre det grundlæggende og forstår formentlig mere af, hvordan sitet er opbygget. Du har også skrevet din første anmeldelse - mange tak for det!

Niveau 3 (150-349 point)

På tredje niveau har du haft tid til at skrive et par anmeldelser. Og husk at synes godt om anmeldelser fra andre medlemmer, hvis du føler, at de siger noget om produktet på en god og detaljeret måde.

Niveau 4 (350-749 point)

Glem ikke at du som PriceRunner-medlem også kan bedømme butikker. På fjerde niveau er det tid til at lade andre medlemmer høre om dine erfaringer, så de bedre kan beslutte, hvor de bør foretage deres køb.

Niveau 5 (750-1 499 point)

På niveau 5 er du et erfarent PriceRunner-medlem, som aktivt bidrager til, at andre forbrugere kan foretage de bedste produkt- og prissammenligninger. Tøv ikke med at skrive både positive og negative anmeldelser, så andre kan lære af de fejl, du måske har begået.

Niveau 6 (1 500-2 999 point)

Nu er du på niveau 6 og er en af PriceRunners mere erfarne anmeldere. Og med et tocifret antal anmeldelser fra dig kan det være, at dit brugernavn nu bliver genkendt af andre medlemmer.

Niveau 7 (3 000-5 999 point)

På niveau 7 finder vi kun de brugere, som virkelig brænder for produkter og anmeldelser. Hjælp gerne andre nye medlemmer ved at kommentere og synes godt om deres anmeldelser.

Niveau 8 (6 000-11 999 point)

På det her niveau har du formentlig fundet din niche, og måske er du PriceRunners ekspert inden for køkkenredskaber, bærbare højttalere eller noget helt tredje? Uanset hvordan du har været aktiv på sitet, har du på niveau 8 uden tvivl formået at hjælpe mange andre medlemmer med at gøre et godt køb. Godt gået!

Niveau 9 (12 000-23 999 point)

På niveau 9 er der ingen andre ord, der passer bedre end 'ekspert'! Alt, hvad du har skrevet og kommenteret, gør, at andre, der leder efter information og gode råd, nu har endnu mere lækker fakta og viden at basere deres købsbeslutning på. Dine bidrag gør en forskel!

Niveau 10 (24 000+ point)

Wow, du er nået til niveau 10! Med flere hundrede anmeldelser, kommentarer og adskillige synes godt om-tilkendegivelser kan vi ikke gøre andet end at takke dig for alle dine bidrag. PriceRunner stræber efter at være Danmarks største og bedste sammenligningstjeneste for priser og produkter, og brugere som dig er præcis hvad, der gør sitet så godt. Tak!

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os