Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Medlemsniveauer

Gå hele vejen fra niveau 1 til niveau 10 ved at dele dine købsoplevelser og bedømme produkter!

Som PriceRunner Plus-medlem får du point for alle dine bidrag på siden. Jo mere du kan hjælpe andre til at finde de rigtige produkter og foretage de bedste køb, desto flere point får du! Sammen kan vi skabe Danmarks største vidensbank for alle, der ønsker at foretage de bedste produkt- og prissammenligninger.

Medlemsniveauer

Sådan optjener du point

Det er nemt at optjene point. Du gør det ved at være logget ind som PriceRunner Plus-medlem og efterlade bedømmelser, kommentere og interagere med andre brugere gennem spørgsmål og synes godt om-tilkendegivelser.

Giv din vurdering

For hver produktbedømmelse, du skriver, får du point. Ved at bedømme produkterne og efterlade en vurdering kan du hjælpe andre med at gøre en bedre handel.

Du kan også bedømme butikker. Tip andre brugere om, hvilke butikker, du synes, giver den bedste service eller del dine oplevelser om webshops, som ikke holder, hvad de lover.

Spørg & svar

Du kan stille spørgsmål til andre brugere, der har bedømt produkter og butikker. Og andre kan kommentere dine bedømmelser. Du får så en mail fra os, så du ikke går glip af muligheden for at give et andet svar, når andre brugere overvejer et kommende køb.

Synes godt om

Vis andre din påskønnelse, når de har skrevet noget, du har haft gavn eller glæde af, ved at synes godt om deres kommentarer og bedømmelser.

Alle niveauer

Der er i alt 10 niveauer, og jo højere niveau du er på, desto større hjælp har du været for andre.

Niveau 1 (0-49 point)

På første niveau er det hele stadig nyt. Start med at søge efter nogle af dine favoritprodukter og fortæl andre om, hvorfor det netop er de produkter, du ikke kan klare dig uden.

Niveau 2 (50-149 point)

På andet niveau begynder du at mestre det grundlæggende og forstår formentlig mere af, hvordan sitet er opbygget. Du har også skrevet din første anmeldelse, og mange tak for det.

Niveau 3 (150-349 point)

På tredje niveau har du haft tid til at skrive et par anmeldelser. Husk at synes godt om andres anmeldelser, hvis du føler, at de siger noget om produktet på en god og detaljeret måde.

Niveau 4 (350-749 point)

Glem ikke at du som PriceRunner Plus-medlem også kan bedømme butikker. På fjerde niveau er det på høje tid at lade andre brugere høre om dine erfaringer, så de bedre kan afgøre, hvor de skal foretage deres køb.

Niveau 5 (750-1 499 point)

På niveau 5 er du et erfarent PriceRunner Plus-medlem, som aktivt bidrager til, at andre forbrugere kan foretage de bedste produkt- og prissammenligninger. Tøv ikke med at skrive både positive og negative anmeldelser, så andre kan lære af de fejl, du måske har begået.

Niveau 6 (1 500-2 999 point)

Nu er du på niveau 6 og er en af PriceRunners mere erfarne anmeldere. Så med et tocifret antal anmeldelser fra dig kan det være, at dit brugernavn nu begynder at blive genkendt af andre.

Niveau 7 (3 000-5 999 point)

På niveau 7 er der kun de brugere, som virkelig brænder for produkter og anmeldelser. Hjælp gerne andre nye medlemmer ved at kommentere og synes godt om deres anmeldelser.

Niveau 8 (6 000-11 999 point)

På det her niveau har du formentlig fundet din niche, og måske er du PriceRunners særlige ekspert inden for køkkenredskaber eller bærbare højttalere? Uanset hvordan du har været aktiv på sitet, har du på niveau 8 uden tvivl formået at hjælpe mange andre med at gøre deres bedste handel. Godt gået!

Niveau 9 (12 000-23 999 point)

På niveau 9 er der ingen andre ord, der passer bedre end 'ekspert'. Alt hvad du har skrevet og kommenteret på sitet gør, at andre, som leder efter information forud for et køb, nu har fået endnu mere fakta at tage udgangspunkt i. Dine bidrag gør en forskel - stærkt arbejde!

Niveau 10 (24 000+ point)

Wow, du er nået niveau 10! Med flere hundrede anmeldelser, kommentarer og adskillige synes godt om-tilkendegivelser kan vi ikke gøre andet end at takke dig for alle dine bidrag. PriceRunner stræber efter at være Danmarks største og bedste sammenligningstjeneste for priser og produkter, og brugere som dig er præcis, hvad der gør sitet så godt. Tak!

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem