Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Juli

Publiceret 27. juli 2018

Hedebølge: Onlinehandlen er gået på køl

Danskerne har fået nok af hedebølgen med temperaturer over 30 grader. De vil køles ned, når de er inden døre i de overophedede kontorer, lejligheder eller huse.

”Det er helt ekstremt og forbrugernes søgen efter kulde har vendt onlinehandlen helt på hovedet. Danskerne har fået varmechok og skal bare køles af,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Normalt for årstiden søger vi efter mobiltelefoner og computere til skolestarten, men onlinehandlen er gået på køl, og danskerne søger i ekstrem grad efter produkter, der kan køle dem ned og sænke temperaturen indenfor. 16 produkter på Top 20-listen over mest søgte produkter er ventilatorer, luftkølere eller udendørs swimmingpools.

Mest søgte produkter på PriceRunner 26. juli 2018

Top 20 mest populære produkterProduktkategori
TriStar VE-5893Ventilator
TriStar VE-5905Ventilator
DeLonghi PAC N87 SilentIndeklima
Wilfa Cool 7Indeklima
Samsung Galaxy S9 64GBMobiltelefoner
Apple iPhone 8 64GBMobiltelefoner
Nordic Home Culture KulingVentilator
Dyson AM06Ventilator
TriStar VE-5985Ventilator
AEG VL 5668 SVentilator
AEG VL 5531Ventilator
Valueline VL-FN09Ventilator
Dyson AM07Ventilator
Thermex Supercooler 6Indeklima
Apple AirPodsHøretelefoner
Apple iPhone X 64GBMobiltelefoner
Air Personal Space CoolerIndeklima
Intex Easy Pool Set Ø3.66mPool
Honeywell HO-1100REVentilator
Dyson AM09Ventilator

Det er bordventilatorer, der er det store hit blandt varmeplagede danskere. Men også de dyrere og noget større mobile luftkølere er et hit.

”Butikkerne er begyndt at melde udsolgt. Vi kan i vores produktdata fra butikkerne se, at mange melder, at ventilatorer og luftkølere ikke længere er på lager,” siger Martin Andersen.

Kontaktperson

Martin Andersen, Country Manager